Kai Olivia ir Zoe sausio mėnesį išvydo šį pasaulį trimis mėnesiais anksčiau, nedelsiant buvo perkeltos į atskirus inkubatorius intensyvios naujagimių terapijos skyriuje. Tik praėjus beveik mėnesiui, jos vėl susitiko akis į akį ant mamos krūtinės. Ann Le buvo ne tik maloniai nustebinta, bet ir lengvai šokiruota, kai viena iš dvynukių uždėjo savo ranką ant sesers.

„Mano širdis kaipmat ištirpo. Po visų sudėtingų savaičių, kai jos buvo atskirtos viena nuo kitos, ši akimirka buvo tikras palengvėjimas, kad jos atpažįsta viena kitą“, – sakė mergaičių mama. Kadangi mergaitės gimė Cezario operacijos būdu ir iškart buvo perkeltos į inkubatorius, moteris negalėjo patirti oda-prie odos kontakto, bet ji džiaugėsi, kad mergaitėms viskas gerai ir jos sveikos. „Viskas buvo tobula. Mes pagaliau pasijutome tikra šeima“, – sakė jauna mama.

Nors mergaitės yra dar tik poros mėnesių, jau mokosi pažinti viena kitą – kartais mielai leidžia laiką kartu, o kartais erzina viena kitą. Ann Le prisipažino, kad rūpintis dviem „ankstukais“ vienu metu yra be galo sudėtinga, bet verta. „Pirmi mėnesiai yra kupini streso ir nuovargio, bet dabar, kai žiūriu į šiuos du mažus angelėlius, pamirštu visas sunkias akimirkas“, – džiaugėsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)