Jokiu būdu ne, teigia viena tiktokerė, praėjus vos keturiems mėnesiams po gimdymo laisvai telpanti į visus prieš nėštumą turėtus drabužius ir sulieknėjusi be jokių dietų.

Vardu Yelena „TikTok“ auditorijai prisistatanti moteris pasidalijo dviem nuotraukomis: vienoje ji devintą mėnesį nėščia, o kitoje – praėjus keturiems mėnesiams po gimdymo. Grakščios kūno linijos ir plokščias pilvukas išties verti pasigėrėjimo.

Yelena tvirtina, kad jos sulieknėjimo paslaptis – kasdieniai pasivaikščiojimai, per kuruos ji nužingsniuoja ne daugiau kaip 1,5–3 kilometrus, rašo „The Sun“.

„Nenuvertinkite pasivaikščiojimų, – primygtinai pataria ji. – Kasdien nueidama po pusantro–tris kilometrus atsikračiau per nėštumą priaugto svorio. Taip elgiausi ir viso nėštumo metu, o praėjus porai savaičių po gimdymo, vėl griebiausi šio kasdienio ritualo.“


Daugelis jaunų mamyčių pagyrė Yelenos išvaizdą, bet atsirado ir tokių, kurios prisipažino, kad svetimos sėkmės įrodymai, pavyzdžiui, apie lieknėjimo progresą liudijančios nuotraukos, stumia jas į neviltį.

„Man nereikėjo šito pamatyti! Mano savivertė visiems laikams mane paliko“, – parašė viena moteris.

„Kiekvienos kūnas skirtingas ir niekur nereikia skubėti: mums visoms puikiai sekasi, nesvarbu, kokios mūsų kūno formos!“ – bandė pasiguosti kita.

Vis dėlto daugelis pripažino, kad pasivaikščiojimai tikrai padeda.

„Kai tiktai organizmas atsigavo po cezario operacijos, pradėjau vaikščioti ir vos per porą mėnesių numečiau net 20 kilogramų“, – pasidžiaugė viena.

„Man visa tai, ką priaugau per nėštumą, nukrito vos per 15 dienų“, – pasigyrė kita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją