Stebint žinomas mamas viešojoje erdvėje, kartais atrodo, kad jos visada susitvarkiusios, visada šypsosi, jų vaikai švarūs, protingi ir paklusnūs, o vyrai – pagrindiniai pagalbininkai buityje, rašoma pranešime spaudai. „Deja, tiesa kiek kitokia. Motinystė – ne tik gražios nuotraukos, bet ir bemiegės naktys, pykstantys vaikai, betvarkė namuose, visą dieną neklotos lovos, atšalusi kava ir horizontai, į kuriuos dairantis akivaizdu, kad taip būtinos pagalbos šią akimirką prisišaukti nepavyks. Tačiau tikras gyvenimas kartais toks. Todėl šį sezoną norime padrąsinti mamas būti visokiomis. Dalintis ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais, nes tikrame gyvenime jų tikrai netrūksta“, – pasakoja laidos veidas ir siela Indrė Kavaliauskaitė–Morkūnienė.

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Šį sezoną norime padrąsinti mamas būti visokiomis. Dalintis ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais, nes tikrame gyvenime jų tikrai netrūksta

Šį rudenį laida „Mamyčių klubas“ su žiūrovais sveikinsis jau 10 kartą. Pirmoje sezono laidoje laidos kūrybinė grupė lankys jaunus tėvelius, muzikinio projekto „X Faktorius“ suvestą porą Anželą ir Žygimantą Gečus. Pernai vasarą susituokę atlikėjai ant rankų sūpuoja sūnų Žaką. Kaip jiems sekasi būti tėvais, pamatysite jau pirmoje šio sezono „Mamyčių klubo“ laidoje rugsėjo 9 dieną, 8 val. 30 min. per TV3.

Laidoje taip pat sužinosite, kaip Indrės ir Jogailos Morkūnų dukrelei Marijai sekėsi pirmą dieną darželyje. Specialistai patars, kaip jam pasiruošti bei ką daryti, kad rytai būtų sklandūs. Su sūneliu Aleksandru laidos vedėja apsilankys ekskursijoje, kuri pritaikyta šeimoms su vežimėliais. Kaip aktorė Agnė Grudytė bei jos dukrelė ruošėsi mokyklai, matysite taip pat jau pirmoje, jubiliejinio sezono „Mamyčių klubo“ laidoje.

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

„Labai norime padrąsinti ir paskatinti tėčius. Todėl nuolat ieškosime ir rodysime tuos, kurie drąsiai leidžia laiką su savo atžalomis, nori kartu augti ir kitiems patarti, koks įdomus gali būti vaikų laikas su tėčiais“, – sezono naujienomis dalijasi laidos vedėja.

Tad jubiliejinis, 10–asis „Mamyčių klubas“, skirtas mamoms, tėčiams ir kitiems šeimos nariams įkvėpti drąsos ir pasitikėjimo auginant mažylius. Žiūrėdami laidą „Mamyčių klubas“ sužinosite, kokiais džiaugsmais ir rūpesčiais gyvena Lietuvos mamos, tėčiai, jų atžalos, kas joms padeda nepalūžti sunkiomis akimirkomis.

Taip pat laidoje – aktualūs patarimai besilaukiančioms ir jaunoms mamoms, receptai kaip viską spėti ir rasti laiko sau, kai namuose daugiau nei vienas mažylis, ką veikti su vaiku ir daug kitų atradimų laukia jūsų šio sezono laidose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)