Vis dėl to šitaip visko jauna mama nepaliko ir netrukus pasidalino dar viena nuotrauka. Šį kartą savo žindančio kūdikio galvytę ji uždengė „Victoria's Secret“ nuotrauka, kurioje mergina yra tik su apatiniu trikotažu.

„Esu tikra, kad ši nuotrauka nesukels pasipiktinimo dėl nuogumo, nes tokio pobūdžio plakatų galime pamatyti kiekviename prekybos centre“, – po nuotrauka rašė mama, pabrėždama problemišką visuomenės nuomonę apie moterų krūtinę. Anot jos, nors reklamos su seksualinėmis užuominomis yra priimtinos, moterys, kurios žindo kūdikius viešai, dažnai yra kritikuojamos ir šmeižiamos.

M.Corry paskatino kitas mamas taip pat pasidalyti nuotraukomis, kur jos maitina savo kūdikius ir laisvai tą daryti viešai. „Žindymas yra natūralus dalykas, mūsų krūtys tam yra ir skirtos“, – sakė ji. „Kitose šalyse maitinimas krūtimi yra pagirtinas ir sveikinamas! Amerikoje žmonės turi tiek daug priešiškumo“.

M.Corry vyras Benas taip pat pareiškė savo paramą ir pasidalijo savo žmonos įrašu. „Amerikoje yra tiek daug moterų, kurios neskatinamos ir galų gale atsisako maitinti krūtimi labai anksti“, – rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)