Vis dėl to, jei svarstote, kaip pasielgti, tinklalapis babygaga.com atsakė į tam tikrus klausimus, kurie jums gali kelti nerimą.

Placenta gali turėti daug teigiamų dalykų. Anot mokslininkų, tai įvairių naudingų medžiagų gausus organas. Tie, kas ragavo, teigia, kad jos skonis panašus į jautieną. Tai kokie gi tie privalumai?

Gali padidinti pieno kiekį

Kaip rašo medicalnewstoday.com, mamos, nusprendusios valgyti placentą po gimdymo, gali pastebėti gausesnį pieno tekėjimą. Tai gali būti paguodžianti mintis besilaukiančioms moterims, kurios jaudinasi dėl to, ar sugebės žindyti savo kūdikius.

Gali pagerinti nuotaiką ir suteikti energijos

Gimdymas gali turėti įtakos moters psichinei savijautai. Be to, naujos mamos dažnai būna labai pavargusios, joms trūksta energijos. Kai kurios mano, kad placentos valgymas yra puikus būdas kovoti su šiais dalykais. Tiesa, prieš nutardamos valgyti placentą, turėtumėte pasikonsultuoti su gydytoju.

Yra rizika

Vis dėl to placentos valgymas gali sukelti ir nepageidautiną riziką. Kaip praneša laimiestbaby.com, žmogaus placentoje gali būti kenksmingų bakterijų, kurios gali pakenkti moters organizmui. Be to, kai kurie žmonės gali nežinoti, kaip ją saugiai paruošti, kad būtų tinkama valgymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)