Dvidešimtmetė Chloe Elizabeth Rose prieš savo „TikTok“ paskyros sekėjus nutarė pasipuikuoti išties unikaliu gebėjimu, rašo „The Sun“.

Liepą gimdyti turėsianti jau antro vaikelio besilaukianti nuomonės formuotoja fiksavo savo nėštumo eigą ir dalijosi įžvalgomis apie motinystę. Didžiulis būrys internetu visa tai stebėjusių piliečių jai pritarė ir ją palaikė.

Vis dėlto tai, ką Chloe Elizabeth Rose pademonstravo visiškai neseniai, sukėlė lengvą šoką. Nėščioji paviešino vaizdo įrašą, kuriame vaizduoja, kaip gerokai suapvalėjęs pilvukas subliūkšta it sviedinys, ištraukus kamštį.

Šis vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų ir daugelis socialinio tinklo naudotojų pareikalavo paaiškinti, kaipgi pavyko sukurti štai tokią iliuziją.

Pirmuose kadruose matyti, kaip Chloe užsiraitoja juodus marškinėlius ir pademonstruoja nėščiosios pilvuką. Tada pavaidina, kad iš bambos ištraukia kamštį. Kai šis pokštelėdamas iššauna lauk, pasigirsta išeinančio oro švilpimas. Visi šie garsai, aišku, – vien įrašą papildantys garso efektai.


Stebėti, kaip nėščioji, sutraukdama pilvo raumenis įtraukinėja pilvą ir jis tolydžio mažėja, nėra ypač jauku.

Paskelbtą vaizdo įrašą jauna moteris papildė prierašu: „Nė nebuvau nėščia – vien tik atkišdavau pilvą.“

Netrukus pasirodė ir kitas vaizdo įrašas, kuriame Chloe paaiškino, kaip jai pavyko atlikti tokį triuką.

„Kvėpavimas sutraukiant skersinius pilvo raumenis rekomenduojamas kaip būdas, padedantis sutvirtėti liemens ir pilvo dugno raumenims nėštumo metu. Ši praktika nėra kenksminga kūdikiui“, – paaiškino tiktokerė.

Vis dėlto komentarų buvo įvairių... Vieni siūlė pagalvoti, ką išgyvena vaisius, ir spėliojo, kad kūdikis veikiausiai pageidauja didesnės erdvės, kiti tiesiog teiravosi, kaip tai įmanoma.

Atsirado moteris, prisipažinusi, kad mėgino taip padaryti, kai nešiojo dvynukus, bet vos neapsivėmė. Atsirado ir tokia, kuri papasakojo, jog sykį taip įtraukė pilvą būdama nėščia, kad net kūdikio nugarytė išsišovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją