Miranda nusprendė, kad nenori dalytis naujienomis, todėl iki pat kūdikio gimimo apie tai, kad laukiasi, žinojo tik jos partneris, aprašo „The Mirror“. Virusiniu tapusiame „TikTok“ įraše jauna mama rašė: „Visus devynis mėnesius savo nėštumą laikiau paslaptyje“, o paskui paaiškino, kodėl ir kaip ji tai darė.

Taip pat ji pridūrė, kad tai buvo „vienas geriausių [jos] kada nors priimtų sprendimų“, ir pasidalijo vaizdais iš viso nėštumo laikotarpio. Vaizdo įraše ji parodė teigiamą nėštumo testą, o paskui – nėščiosios pilvuko nuotraukas ir atskleidė, kaip jai pavyko net surengti nėštumo fotosesiją, nepranešus apie tai draugams ir šeimos nariams.

Kitame vaizdo įraše Miranda papasakojo, kaip apie didžiąją naujieną sužinojo jos tėvai – tuo metu moters nėštumas buvo 30 savaičių. „Ji visą laiką slėpė!?“ – girdėti, kaip šaukia jos tėtis, o už kameros juokiasi susižavėjusi mama.

Miranda paaiškino, kad jos tėvai gyvena toli, todėl nebūtų pamatę pilvuko, o ji pati dirba savarankiškai, iš namų, todėl jokie kolegos to taip pat nepastebėjo.

„Mes nerengėme kūdikio sutiktuvių ar lyties atskleidimo šventės, ir tai yra gerai... – pridūrė ji. – Tik pažvelkite į mus dabar.“ Tada ji pasidalijo kitu vaizdo įrašu, kuriame pora būdami kartu automobilyje sužinojo vaikelio lytį.

„TikTok“ šis įrašas surinko 3 mln. peržiūrų, o komentatoriai stebėjosi sakydami, kad jie patys tokios paslapties to taip ilgai slėpti negalėjo. Daugelis moterį gyrė arba žavėjosi jos santūrumu.

Vienas vartotojas sakė: „Tai, ką jūs padarėte, yra labai svarbu, tačiau mano mama būtų labai įskaudinta, jei jai to nepasakyčiau.“

Kitas dalijosi: „Mes slėpėme nėštumą penkis mėnesius ir tai buvo tiesiog nuostabu! Norėčiau, kad šią paslaptį tarp mūsų būtų pavykę išlaikyti ilgiau.“

Kai kurie internautai Mirandą sulygino su Kylie Jenner, nes žvaigždė taip pat slėpė nuo pasaulio savo nėštumą ir gimdymą. Ji taip pat nenoriai atskleidė savo sūnaus vardą.

Po gimdymo Miranda tapo daug atviresnė, dabar ji dalijasi daugybe vaizdo įrašų ir nuotraukų su savo mažąja mergaite. Prie vaizdo įrašų dažnai rašo „mano mažoji princesė“ arba „mano saulutė“ ir taip pat neviešina dukters vardo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją