Rylee, internete figūruojanti kaip @rdubbb, papasakojo, kaip mama, sunerimusi dėl ypač chaotiškų jos emocijų, privertė pasidaryti nėštumo testą. Gal vedina kokių nors sumetimų, gal kad dukrelė nesijaustų vieniša, o gal tik šiaip sau – už kompaniją, mamytė irgi pasidarė testą.

Rylee testo rezultatas buvo neigiamas, bet jos mamos... Žodžiu, netruko paaiškėti, kad laukiasi mama, o ne dukra. Tarytum šito būtų maža, būsimas kūdikis motušei bus jau šeštas vaikas.

Rylee – aktyvi socialinių tinklų gyvenimo dalyvė, reguliariai duodanti apie save žinoti ir viešinanti neįtikėtiną jos kasdienybę iliustruojančius epizodus. Akivaizdu, kad tie vaizdeliai sulaukia dėmesio, kitaip argi Rylee turėtų net 166 tūkst. sekėjų?

Pirmiau perteiktas nutikimas su nėštumo testais – vieno iš naujesnių Rylee paviešintų vaizdo įrašų siužetas.

Pačioje epizodo pradžioje Rylee ir mama, jau pasidariusios testus, stovi prie vyno butelio ir ruošiasi tikrinti rezultatus.

Abidvi yra šventai įsitikinusios, kad rezultatai bus neigiami, todėl kuo ramiausiai atidengia testų kasetes. Ką jos išvysta, nesunku suprasti iš reakcijų. Dukra – rami, patenkinta, kaip ir pirmiau, o motina tuoj pat surinka: „Dieve mano!“


Rylee ima kikenti, mat neabejoja, kad mamos reakcija apsimestinė. Netekusi amo motina tuo metu pralemena: „Tuoj apsibliausiu.“

Taip baigiasi pirmasis vaizdo įrašas. Po kurio laiko pasirodė ir antrasis – kaip išsamesnis pirmo epizodo komentaras.

Taigi, Rylee nusprendė pakalbėti apie tai, kaip viskas vyko nuo pat pradžių:

„Toji savaitė buvo siaubinga, emocijos tiesiog kunkuliavo. Baisiai reikėjo mamos paguodos, todėl ir nuvykau pas ją savaitgaliui. Mama, pamačiusi, kokios esu būklės, turėjo įžūlumo pareikšti, kad veikiausiai laukiuosi. Beje, mėnesinės man vėlavo. Taigi, mama, savaime aišku, privertė pasidaryti nėštumo testą, o tarusi „Žinai, ir man vėluoja mėnesinės“, ir pati nutarė pasitikrinti.“

Motina ir dukra nutarė nufilmuoti, kaip tikrina testus, o vėliau deramai atšvęsti neigiamus rezultatus.

„Akivaizdu, kad teko surimtėti. Mama ėmė įtarti, kad sukeičiau testus, todėl privertė mane dar kartą pasidaryti testą. Jo rezultatas buvo toks, koks ir pirmesnio. Štai jums ir reziumė – jau kovo mėnesį turėtų gimti šeštas mamos vaikas.“

Išsamiai papasakota nėštumų testų istorija sulaukė milžiniško socialinių tinklų auditorijos dėmesio. Daugiau nei 4 mln. vaizdo įrašą peržiūrėjusių internautų entuziastingai spaudė įvertinimą „Patinka“, o apskritai epizodas buvo peržiūrėtas ne mažiau kaip 19,7 mln. kartų.

Žinoma, buvo ir komentarų, kuriuos apibendrinant galima pasakyti, kad daugelis „TikTok“ naudotojų Rylee pasakojimą įvertino kaip iš koto verčiančią istoriją.

Kiti prisipažino nežinantys, verkti čia ar juoktis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją