Anot Jungtinėje Karalystėje akušere dirbančios Annos, tėčiai visą laiką gailisi, kad nedalyvavo savo mažylių gimdyme. Bet jie patys ir kalti – nurodomos nedalyvavimo priežastys juokingos, rašo „The Sun“.

„TikTok“ tinkle ji pasidalino visiškai absurdiškomis priežastimis, kurios žmones pribloškė ir privertė suglumti. Anot akušerės, to negalima laikyti dėsningu dalyku, nes daugelis atvejų yra absurdiški. Tėčiai turi keisčiausių pasiteisinimų.

„Pirmasis nuėjo pavalgyti, – šmaikštavo slaugytoja, – tuo metu turėjau pacientę ir žinojau, kad ji greitai gimdys.

Pasakiau jam, kad turiu nuojautą, kad žmona tuoj gimdys, bet jis tvirtino, kad nemėgsta ligoninės maisto, ir nuėjo valgyti į greito maisto restoraną... vėliau gailėjosi nematęs vaiko gimimo.“

Kitas tėtis savo vaiko gimimą praleido dėl to, kad svarbiausiu momentu buvo išsijungęs telefono garsą. Ne koks pasiteisinimas.

Anna sakė: „Jo žmona buvo maloninga ir leido vyrui nusnūsti išsijungus telefoną.“

Trečiasis tėtis praleido vieną svarbiausių savo gyvenimo akimirkų, nes įpusėjus gimdymui paliko žmoną, kad sužinotų apie „svarbų“ futbolo žaidėjų perėjimą iš vieno klubo į kitą.

Jis teigė išeinantis tik labai trumpam, tačiau praleido vaiko gimimą.

Dar viena dažna priežastis, dėl kurios tėčiai praleidžia savo vaikų gimimą – naminiai gyvūnai. Žinoma, pamaitinti augintinį yra labai svarbu, dažnai nelengva rasti, kas jį prižiūrės, kol jūs kelias paras būsite ligoninėje.

Tačiau grįžimas namo pamaitinti katę tikriausiai nėra geriausia priežastis praleisti savo vaiko gimimą. Tokius dalykus reikia apmąstyti iš anksto, rašo svetainėje.

Kitas būsimas tėtis išėjo svarbiausiu momentu, nes jo sofa ligoninėje atrodė pernelyg nepatogi.

Rašoma, kad didelė dalis porų po tokių situacijų gimdant išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją