„Jis pats mano, kad nėra gabus. Ir dažnai man taip sako: jei tik turėčiau brolio Petro gabumus..., – laidoje „Jos vardas Mama“ pasakojo muzikanto mama ir prisipažino, kad apie sūnaus pasiekimus susižino pati: – Taip, žinau, kad jis „Youtube“ turi jau per 100 tūkst. sekėjų, bet apie tai pati sužinojau iš „Facebook“. Pats jis niekad nepasigirs.“

Kaip ir numatė dar ankstyvoje vaikystėje, abu moters sūnūs – muzikantai. Muzikantų, aktorių, dailininkų jau nuo seno netrūko visoje giminėje.

„Dar svajodami apie savo vaikus su vyru iš anksto žinojome, kaip juos aklėsime – griežtai, tačiau taip, kad jie to nesuprastų. Griežtumas ir pagarba – tai svarbiausia. Ir mažiems vaikams, ir vyro man, mano – vyrui. Pas mus namie niekad nebuvo jokių barnių, vyras nėra niekad balso pakėlęs“, – laidoje pasakojo L. Kuraitienė.

Kad sūnus bus saksofonistas, mama žinojo nuo pradžių – iš jo gebėjimo ilgai išbūti susikaupus, pagal temperamentą. Tačiau pats sūnus turėjo kitų planų. „Kai jis perėjo į kitą mokyklą, turėjau prisiekti, kad neversiu jo būti saksofonistu – jis norėjo būti teisininku, prokuroru, kad galėtų nuteisti visus niekšus. Tačiau likimas taip nulėmė, kad į prokurorus neįstojo, tada grįžęs mums pasakė – pakelkit mane penktą ryto, aš grosiu. Ir taip tris mėnesius jis grojo nuo 6 iki 9 val.“, – prisiminė moteris.

Pasidalijo ji ir dar vienu garsaus sūnaus prisiminimu iš vaikystės: „Kai jam reikėdavo kasdien su savim tempti į kitame miesto gale esančią mokyklą didžiulį dėklą su saksofonu, o kiemo draugai šaukdavo: „Juozai, kada išeisi pažaist futbolą!?“, tai jam būdavo gėda jį neštis, tuomet jau tėvas nešdavo saksofoną.“

Viso pokalbio kviečiame pasiklausyti Delfi TV laidoje „Jos vardas Mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)