Prisiminusi bene svarbiausią dieną savo gyvenime moteris juokėsi, kad tąkart būta ne vieno kuriozo. „Pamenu, man draugės norėdamos pasveikinti skambina ir klausia – ką veiki? O aš ir sakau: guliu ant stalo. Paskui po savaitės vėl skambina ir klausia – na tai kada gimdysi? Aš sakau – taigi jau sakiau, kad gulėjau ant stalo, pagimdžiau. O jos sako – tai mes galvojom, kad guli padauginusi ant gimtadienio stalo“, – juokdamasi pasakojo laidos viešnia.

I. Starošaitė prisimena, kad laukdamasi sūnaus iki pat paskutinių dienų intensyviai koncertavo, o vėliau, jau augindama jį, taip pat neturėjo pertraukos nuo darbų. „Laikiausi tos pozicijos, kad nėštumas – ne liga, todėl iki pat gimdymo daug koncertuodavau, ėjau kaip tankas. O paskui mes visur keliaudavome kartu, todėl galima sakyti, kad jis užaugo mašinoje ir ant scenos“, – sakė ji.

Dainininkė atskleidė, kad abu su vyru, taip pat garsiu dainininku Žilvinu Žvaguliu, manė, kad jų sūnus geros klausos nepaveldėjo. „Ilgai galvojome, kad jis nemuzikalus. Nors matėme, kad ritmą jaučia puikiai – net tris žaislinių būgnų komplektus sudrožė, – laidoje juokėsi ji. – O labiausiai nustebom, kai pabaigęs mokyklą mums tiesiog paskelbė, kad išvažiuoja į Londoną, nes ten įstojo studijuoti muzikos technologijų. Jis pats viską susitvarkė, mes nieko nežinojom.“

Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis

Nors toli nuo muzikos nepabėgo, I. Starošaitė juokiasi, kad sūnus niekada nenorėjo išmėginti tėvų profesijos ir lipti kartu ant scenos. Tokia proga pasinaudojo vos kartą – kai mamos penkiasdešimtmečio jubiliejui perkūrė vieną jos dainą ir kartu pasirodė jubiliejiniame koncerte.

„Kai sūnus išvyko mokytis į Londoną, iš pradžių buvo liūdnoka, bet paskui apsipratom ir patys pradėjom dažniau važinėti koncertuoti ten“, – atviravo I. Starošaitė ir pridėjo, kad dabar, kai sūnus jau grįžęs gyventi į Vilnių, su juo susiskambina gerokai rečiau nei jam gyvenant užsienyje.

Moteris sako, kad dabar labiau išsigrynino, kada laikas skiriamas darbui, o kada – poilsiui. Paklausta, ką mėgsta veikti laisvalaikiu, dainininkė atskleidė, kad iš kelionių parsivežė abiem su vyru patinkančią pramogą – žaisti kortomis. Taip pat porai patinka aktyviai pasportuoti, pažaisti padelį.

Paprašyta atsleisti, koks tėtis yra Žilvinas, I. Starošaitė paatviravo: „Sakyčiau, jis – griežtas tėtis. Jei sugalvojai vadeles suimti į savo rankas, tai būna toks griežtas, kad net anūkai nuo jo pabėga. Ir, žinoma, jiems laiko jis skiria daugiau nei saviems vaikams. O tie vis pas jį nori sugrįžti.“

Viso pokalbio su I. Starošaite kviečiame klausytis Delfi TV laidos „Jos vardas Mama“ įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)