Tikėtina, kad ne vienerius metus kurdami santykius su tuo pačiu partneriu, kartu patirsite nemažai svarbių įvykių. Tą galima pasakyti ir apie vieną porą, kuri šešerius metus laimingai draugavo ir darė tai, ką paprastai daro visos poros: nuo susipažinimo su vienas kito šeimomis iki ateities planavimo. Jiedu manė suradę savo antrąją puselę.

Tačiau po šokiruojančių naujienų poros ateitis pakibo ant plauko, o laimė sudužo į šipulius. Jiedu liko sugniuždyti sužinoję, kad iš tikrųjų jie – brolis ir sesuo. Žinoma, jie to niekada negalėjo įtarti, nes abu buvo įvaikinti ankstyvame amžiuje.

Tačiau, kai DNR testai atskleidė tiesą, kurios niekas nesitikėjo, pora susidūrė su širdį veriančia dilema. Ši pribloškianti istorija į viešumą iškilo po to, kai moteris, pasivadinusi „u/LetsSinWith“, ja pasidalijo internetinių forumų svetainėje „Reddit“.

„Ką tik sužinojau, kad mano vaikinas, su kuriuo esu jau šešerius metus, yra mano biologinis brolis. Man dabar 30 metų, o broliui – 32-eji. Šiame tekste jį toliau vadinsiu savo vaikinu. Jaučiuosi labai keistai. Kad buvau įvaikinta dar būdama kūdikis, sužinojau tik besimokydama vidurinėje mokykloje. Nesijaučiau išduota, man tai net nelabai rūpėjo. Aš myliu savo tėvus, o jie myli mane. Kam rūpi, kad jie nėra mano tikrieji tėvai. Mano vaikinas taip pat buvo įvaikintas, tad, kai susipažinome, šis faktas buvo vienas iš mus suartinusių dalykų. Abu sužinojome, kad esame įvaikinti, tik būdami vidurinėje mokykloje. Ir mums abiem labai pasisekė, nes atsidūrėme puikiose šeimose. Mums neteko kraustytis iš vienų globos namų į kitus“, – pasakoja moteris.

„Mūsų santykiai visada buvo ir tebėra puikūs. Labai greitai pradėjime vienas kitą suprasti. Greitai pajutome ir fizinį potraukį. Niekada iki tol nebuvau sutikusi žmogaus ir iš karto pajutusi tokios traukos ir artumo. Dabar žinau, kad tas jaukumas ir artumas kilo dėl to, kad jis – mano brolis. Netgi ne įbrolis, o tikras brolis. Mes darėme viską, ką ir daro kartu šešerius metus praleidusios poros. Pasisakėme, kad mylime vienas kitą, mylėjomės, šventėme jubiliejus, susipažinome su vienas kito šeimomis. Džiaugiuosi tik tuo, kad abu iškart sutarėme, jog nenorime turėti vaikų. Nenorėčiau jaudintis dėl galimų sveikatos problemų ir auginti vaikų, kurie žinotų, kad jų tėvai yra broliai ir sesuo“, – pasakojimą tęsė jauna moteris.

Pribloškianti naujiena ją pasiekė, kai kartu su vaikinu iš smalsumo atliko internetu užsakomus DNR testus.

„Praėjo gal mėnuo, kol atėjo rezultatai. Buvo labai smalsu išsiaiškinti savo kilmę, bet dar šių rezultatų neperžvelgusi pamačiau, kad esame brolis ir sesuo. Buvau mažų mažiausiai sukrėsta. Sužinojau tik dabar, o savo vaikinui dar nieko nesakiau. Labai tikiuosi, kad įsivėlė klaida, bet dabar viskas ima dėliotis į vietas. Dažnai sulaukiame komentarų, kokie mes panašūs, arba replikų, kad „jis – tavo vyriškoji versija“. Mus lygindavo dar gerokai iki šių tyrimų. Visada iš to tik pasijuokdavome, bet šįryt praleidau žiūrėdama į mūsų bendras nuotraukas ir suvokiau, kad mudu tikrai esame labai panašūs“, – rašo ji.

Sukrėsta moteris teigia nežinanti, ką daryti. „Vis dar myliu savo brolį-vaikiną, kartu esame jau šešeri metai. Turime namą ir savo patogų gyvenimą. Tikiuosi, kad įsivėlė klaida. Netrukus atliksiu kitą testą, bet mane jau ima panika. Aš vis tiek jį laikau savo gyvenimo meile“, – prisipažįsta ji.

Vėliau ji parašė, kad apie rezultatus sužinojęs jos brolis-vaikinas nusprendė neskubėti ir atlikti dar vieną testą. Moteris taip pat prisipažino, kad miegoti vienoje lovoje tapo nejauku.

Reaguodami į daugiau nei 14 milijonų peržiūrų surinkusį įrašą, komentatoriai dalijosi užuojauta porai. „Tai tikrai liūdna situacija. Patys įsivaizduokite, kaip sunku būtų suvirškinti tokią žinią“, – rašė vienas internautas.

Kiti komentatoriai guodė šią sesers ir brolio porą ir siūlė neskubėti skirtis, nes svarbiausias sprendimas – neturėti vaikų – buvo priimtas jau anksčiau. „Žinau, kad kai kuriems mano žodžiai sukels pasibjaurėjimą. Bet, mano nuomone, kol neturite vaikų, tol ir nėra bėdos. Jūs juk kartu neužaugote, be to, jau tiek metų esate drauge. Jei DNR tyrimai šiais laikais nebūtų tokie prieinami, greičiausiai niekada ir nebūtumėte sužinoję, tiesa?“ – rašoma viename komentare.

Atsirado pritariančių pastarajai nuomonei. „Judu kartu jau šešeri metai ir padarėte viską, ką daro poros. Išmeskite tą testą, niekam nesakykite ir gyvenkite taip, lyg šio fakto nežinotumėte. Jei vėliau norėsite vaikų, galėsite pasisamdyti surogatinę motiną“, – patarė komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją