Plaukimo trenerė Alina Jakušina (30 m.) instagrame pastebėjo daugiau nei penkiasdešimt vaikų į pasaulį paleidusį vyrą – Kyle‘ą Gordoną.

Vos 31 m. amžiaus K. Gordonas jau buvo 53- vaikų tėvas, o moterys toliau jam rašė prašydamos tapti jų spermos donoru.

Alina greitai ir sėkmingai pastojo nuo K. Gordono, jų sūnus Davidas gimė vasarį, aprašo „The Sun“.

Floridoje (JAV) gyvenanti Alina pasakojo: „Ta diena buvo laimingiausia mano gyvenime.“

Tiesa, jos kelias į motinystę nebuvo lengvas.

2015 m. Alina su tuometiniu savo partneriu iš Ukrainos išvyko gyventi į Ameriką. Jiems niekaip nesisekė susilaukti kūdikio, galiausiai jų santykiai iširo.

Alina labai troško susilaukti kūdikio, todėl kreipėsi į vietos spermos banką. Deja, po dviejų bandymų pastoti, kainavusių jai du tūkstančius dolerių, moteris praktiškai prarado viltį.

Ji teigė: „Vis dėlto giliai širdyje nepasidaviau, toliau ieškojau išeities.“

Internete ji sužinojo apie K. Gordoną, akimirksniu susižavėjo jo gražiais vaikais ir parašė jam.

„Iš pradžių šiek tiek jaudinausi, norėjau geriau jį pažinti. Mes ilgai šnekėjomės, man jis tikrai patiko“, – pasakojo Alina. Ji norėjo, kad kūdikis žinotų, kas jo tėvas.

K. Gordonas teigė, kad dauguma moterų pastoja nuo jo dirbtinio apvaisinimo būdu. Tiesa, Majamyje jis susitiko su Alina, ir galiausiai jiedu nutarė pradėti kūdikį „natūraliu būdu“.

Alina pasakojo: „Iš pradžių jaudinausi, paskui susipažinome su Kyle‘u, pabendravome, tada atsipalaidavau, pasijutau rami, tai buvo labai pozityvi patirtis. Jis – tokio linksmo būdo žmogus. Aš nebuvau tikra, kad pastosiu, bet visiškai juo pasitikėjau.“

Alina planavo grįžti gimdyti į Ukrainą, tačiau kūdikis gimė anksčiau, todėl neišvyko. 2022 m. vasario 22 d. susilaukusi sūnaus moteris apsiverkė iš laimė; žinoma, ji nežinojo, kad po dviejų dienų įvyks Rusijos invazija į Ukrainą.

Alina teigė: „Pabudau po gimdymo, žiūriu – telefone nė vieno sveikinimo, paklausiau senelės, kas nutiko, ji parašė, kad sutrikęs mobilusis ryšys. Mane apėmė prieštaringi jausmai – begalinis džiaugsmas ir didžiulis skausmas, nes nesuvokiau, kokia bėda juos ištiko.“

Alina jaudinasi dėl Ukrainoje likusių artimųjų, kita vertus, sako, kad „stebuklingas“ kūdikis padeda jai išgyventi šią traumą.

„Tikiuosi, kad ateis diena, kai galėsiu grįžti su Davidu į Ukrainą ir susitikti su artimaisiais, o kol kas esu dėkinga Kyle‘ui, kad jis padėjo išsipildyti mano svajonei.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)