Tačiau jų romaną nuolat persekiojo patyčios ir kritika dėl „neįgalių“ santykių, rašo nypost.com. Pora svetainėje „YouTube“ pasiguodė, kad negailestingi troliai tyčiojasi ir iš jų seksualinio gyvenimo.

Sh. Burcaw iš Pensilvanijos kartu su H. Aylward pasirodė laidoje „This Morning“, kurioje su Holly Willoughby ir Phillipu Schofieldu kalbėjosi apie savo gyvenimą.

Shane`as guodėsi, kad žmonės dažnai palaiko Hannah jo slaugytoja ar globėja, elgiasi su juo kaip su vaiku arba mano, kad jis yra visiškai bejėgis.

Dabar pora per „YouTube“ laidą „StyleLikeU“ atvirai prakalbo ir apie savo seksualinį gyvenimą.

„Žmonės dažnai pagalvoja, kad esu Shane`o sesuo ar mama“, – teigė Hannah.

„Mes tikrai sulaukiame daug komentarų iš heteroseksualių vyrų, kuriems atrodo, kad elgiuosi nesąžiningai būdama su Shane`u, o ne su jais.“

„Žmonės sako, kad veikiausiai jis manęs nepatenkina. Ir mes tai girdime kiekvieną dieną.“

Pasak Shane`o, vyrai dažnai būna įsitikinę, kad jis dėl savo būklės negali turėti lytinių santykių, tačiau taip nėra.

„Jie mano, kad negaliu mylėtis, nes vadovaujasi savo ribotu, misionierišku supratimu, kad vyras turi užgulti moterį. Jie galvoja, kad tai yra sekso pradžia ir pabaiga“, – teigė jis.

„Mūsų intymumui mano negalia yra netgi naudinga, ir intymumu mėgaujuosi ne tik aš.“

„Tai neatrodo taip, kaip filmuose, bet aš galiu tai daryti.“

Shane`as paaiškino, kad nors negali fiziškai judėti taip, kaip sveiki vyrai, jų miegamajame dėl to nekyla jokių problemų.

„Sveikas vyras gali prieiti prie Hannah ir pradėti jai masažuoti pečius, o aš tiesiog sakau: „Ei, gal norėtum pasimylėti?“ Žinau, kad žmonės veikiausiai galvos, kad tai yra labai neromantiška, bet patikėkite mūsų žodžiais“, – pasakojo jis.

„Po to mes būname labai romantiški. Kai esame kartu lovoje, galiu jos paklausti: „Ar patrauksi mane prie savęs?“ arba „Gal galėtum pakelti mano ranką, kad pasiekčiau tavo kaklą ar skruostą?“

Hannah paaiškino: „Vietoje judesių, kuriuos kiti žmonės tiesiog imtų ir padarytų fiziškai, Shane`as naudoja savo balsą.“

Ji taip pat atskleidė, kad nors Shane`as gali paprašyti vienos ar kitos pozos, tokio pobūdžio prašymams jie turi slaptą kalbą.

„Tokiems dalykams mes turime savo trumpinius – jis nesako „Ar gali pakišti mano kojas po savo kojomis?“, mes tiesiog tai žinome“, – tęsė ji.

„Jaučiuosi pažįstanti jo kūną ir žinanti jo pageidavimus ne ką blogiau, negu savo.“

Pora taip gerai jaučiasi būdama kartu, kad jų santykiai yra puikūs, ir jie visiškai pasitiki vienas kitu.

Dėl savo neįgalumo Shane`as dažnai jausdavosi našta kitiems, tačiau su Hannah viskas yra kitaip.

„Pirmą kartą gyvenime pasijaučiau, kad nieko neapsunkinu, nes Hana yra man atsidavusi ir jai tai nekelia jokio nepatogumo“, – kalbėjo jis.

Vos per savaitę šis vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas 237 590 kartų ir surinko 14 tūkst. paspaudimų „Patinka“.

Daugelis „YouTube“ žiūrovų žavėjosi šios poros santykiais ir tai išreiškė savo komentaruose.

„Ši pora tikrai įkvepia... ne dėl Shane`o neįgalumo, bet dėl to, kaip jie myli, gerbia ir bendrauja tarpusavyje. Jie tiesiog nuostabūs!“ – rašė vienas komentatorius.

„Seku Shane`ą ir Hannah jau kelerius metus. Mano vyras taip pat yra neigaliojo vežimėlyje, ir man labai smagu matyti neįgalių žmonių poras, kurias sieja gili ir prasminga meilė“, – teigė dar viena internautė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)