Taip, Tori ir Eddie Smithų amžiaus skirtumas – 27 metai. Tarsi to būtų maža, Tori atrodo stebėtinai jaunai – neperdedant galima pasakyti, kad jos veido bruožai tiesiog vaikiški. Vis dėlto Smithai – susituokusi pora, rašo „The Mirror“.

Poros nuotraukas galite pamatyti čia.

Atitinkami pašalinių komentarai ir nuostabos kupini žvilgsniai – Tori ir Eddie įprastas dalykas, bet vienas iš Eddie kolegų, pamatęs juodu viešumoje, nuėjo dar toliau: nusprendė, kad Eddie pagrobė paauglę, ir apie tai pranešė policijai.

Pareigūnai sustabdė Eddie automobilį (vyras dirba vairuotoju). Transporto priemonės keleivio vietoje kaip tyčia sėdėjo Tori.

Tori prisipažino patyrusi šoką. Ji, aišku, tuoj pat puolė aiškinti, kad įvyko nesusipratimas, kad niekas nieko negrobė, be to, kad ji – ne paauglė – ji tik atrodo daug jaunesnė negu yra.

„Dažnai prisijungiu prie Eddie, kai jis dirba. Juk tai puiki proga ištrūkti iš namų, be to, galima leisti laiką drauge, nors vien tik važinėjamės“, – sako Tori.

„Prieš keletą savaičių teko sustoti prie vienos įstaigos ir laukti, kol bus pakrautas sunkvežimis. Pasinaudodama proga nuėjau į tualetą. Veikiausiai kaip tik tada kažkas mane pamatė ir pagalvojo, kad esu trylikametė.“

„Išvažiuojant prie mūsų privažiavo du policijos automobiliai ir vienas iš pareigūnų nurodė Eddie išlipti iš automobilio. Mudu labai sutrikome.“

„Policininkas pasiteiravo, kokie mano santykiai su šituo vyru, t. y. Eddie. Paaiškinau, kad jis – mano vyras, kad mudu susituokę, ir paklausiau, kas, po galais, čia vyksta. Kai sužinojome, kas vyksta, mus ištiko isterija.“

Kai Tori pateikė policininkui savo dokumentus, jis taip pat ėmė juoktis ir, aišku, atsiprašinėti.

Tori ir Eddie pripažįsta, kad dažnai yra palaikomi pinigingo senstelėjusio vyrioko ir iš išskaičiavimo su juo susidėjusios jauniklės pora, bet tvirtina, kad tokios fantazijos jiems nė motais.

Pora susipažino karaokės bare. Jie iš pat pradžių vienas kitam patiko. Suartino ir tai, kad abu mėgo dainuoti bei keliauti.

Smagi bičiulystė peraugo į meilę ir 2019-ųjų lapkričio 24-ąją Tori ir Eddie susituokė. Jų planuose – tiktai bendra ateitis, šeima, vaikai.

„Niekuo nesiskiriame nuo bet kurios eilinės poros. Mėgstame dviese kur nors išeiti, pakeliauti, žiūrėti filmus“, – sakė Eddie.

„Diena, kai Eddie pasipiršo, buvo pati laimingiausia mano gyvenime. Galvoti, kad visą gyvenimą praleisime kartu, be galo malonu“, – neslepia Tori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)