„Mes niekada nepraleidžiame pasimatymo nakties“, – itin dažnas patarimas, kurį, panašu, galėtų duoti tūkstančiai, jei ne milijonai žmonių. Dar vienas dažnas, nors ir prieštaringai vertinamas, patarimas yra poroms miegoti atskirose lovose. Tačiau viena moteris tvirtina, kad būtent ši taisyklė atnešė jai daug džiaugsmo, ir dabar ji tiki, kad šis patarimas pasiteisina.

Ji išbandė šį triuką ir dabar yra „įsitikinusi, kad miegoti atskiruose kambariuose yra nerašyta laimingų santuokų taisyklė“. Vienintelė problema – ji dar nepasakė savo vyrui, kad tokia tvarka jai labai patinka.

Laimingai ištekėjusi moteris svetainėje „Mumsnet“ atskleidė, kad miegodama atskirai nuo savo partnerio išsprendė daug problemų.

„Pastarąją savaitę miegu mūsų vyresniojo sūnaus kambaryje ir, ačiū Dievui, miegu taip kietai!!!“ – džiūgavo ji.

„Paprastai man trukdo vyro knarkimas, jo vartymasis, kėlimasis du kartus per naktį nusišlapinti ir vėsus oras, nes jis mėgsta naktį šiek tiek praverti miegamojo langą.“

„Pastarąją savaitę jaučiausi tarsi rojuje, nes viso šito išvengiau!“

Tačiau ji savo vyrui dar nepasakė, kad taip miegoti jai labai patinka, nors veikiausiai jis įtaria, kad taip yra.

„Šį rytą jis pajuokavo, kad aš mieliau miegu su mūsų sūnumi nei su juo. Aš nusijuokiau, nors viduje pagalvojau: „Po velnių, taip ir yra“, – rašė ji.

„Šiandien vakare grįšiu į savo miegamąjį ir esu šiek tiek nusiminusi, nes miegoti atskiruose kambariuose buvo nuostabu.“

„Tai tikra palaima, ir esu įsitikinusi, kad atskiri kambariai yra nerašyta laimingų santuokų taisyklė.“

Reaguodami į jos įrašą, komentatoriai gyrė jos patarimą, o viena vartotoja pareiškė, kad būtent tai išgelbėjo jos santuoką.

„Absoliučiai. Mes susituokę jau daugybę metų ir tik pirmuosius trejus metus miegojome vienoje lovoje. Net per atostogas užsisakome atskirus kambarius. Tai visiška palaima“, – rašė ji.

Kažkas kitas pritarė: „Tai tikrai gali būti laimingesnės santuokos paslaptis!“

Dar viena komentatorė parašė: „Mes atskiruose miegamuosiuose miegame jau daugelį metų. Be jų būtume išsiskyrę! Tai išgelbėjo mūsų santuoką.“

Apie tai, kad sutuoktiniams miegoti atskiruose kambariuose yra gana paplitusi praktika, kalbėjo dar keli asmenys.

„Nustebtumėte, kiek daug žmonių prisipažįsta miegantys atskirai, kai tai pripažįsti pats sau“, – rašė vienas žmogus.

„Pažįstu daug porų, kurios miega atskirai!“ – patvirtino kitas.

Įkvėpta atsiliepimų, pati pirmoji moteris pažymėjo, kad dabar bandys pasikalbėti su savo vyru.

„Mano vyras dabar yra išvykęs, bet kai grįš namo, bandysiu su juo pasikalbėti, kad visada taip miegotume. O gal tik pirmadieniais–penktadieniais, kai reikia keltis į darbą ir labai svarbu gerai išsimiegoti“, – rašė ji.

„Mano vyrui naktimis būna tikrai karšta, ir jis nemėgsta, kai aš priglundu labai arti ar padedu ant jo galvą. Taigi nenustebčiau, jeigu jis paslapčiomis taip pat svajoja apie miegojimą atskirai“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją