36 metų „TikTok“ vartotoja Bridgette Davis 2018 metais neteko savo vyro, su kuriuo buvo susituokusi 10 metų. Po ilgos kovos su bipoliniu sutrikimu jis pats pakėlė prieš save ranką, rašo mirror.co.uk.

Maža to, skausmo prislėgta Bridgette išsiaiškino, kad jos vyras buvo jai neištikimas, ir jo meilužei turėjo pranešti, kad jis mirė.

Savo vaizdo įrašą ji pakomentavo taip: „Kai po 10 santuokos metų miršta tavo vyras ir tu turi pranešti šią žinią jo meilužei.“

Vaizdo įraše matyti žinutės, kuriomis Bridgette susirašinėjo su savo velionio vyro meiluže. Nuo to karto šis vaizdo įrašas tapo virusiniu ir buvo peržiūrėtas daugiau kaip 1,6 mln. kartų.

Sužinojusi apie mirtį, meilužė atsako: „Po velnių. Negaliu tuo patikėti. Negaliu, prarandu [pusiausvyrą]. Negaliu dar kartą to padaryti. Jis man žadėjo.“

Tuomet ji pasiteirauja Bridgette, ar galėtų nuvykti prie savo mylimojo kapo.

Tačiau našlė atsako trumpai: „Ne.“


Komentarų skiltyje žmonių nuomonės dėl tokio pokalbio išsiskyrė: vieni teigė, kad Bridgette pasielgė „kilniai“, pranešdama kitai moteriai apie vyro mirtį, tačiau kiti manė, kad atrėžti „Ne“ buvo nemandagu.

Vienas asmuo rašė: „Atrodo, kad parašėte jai žinutę tik tam, kad galėtumėte išlieti savo pyktį ir neleisti jai aplankyti kapo. Elkitės mandagiai arba eikite toliau.“

Kitas žmogus teigė: „Ji taip pat neteko mylimojo. Jis sužlugdė jūsų santykius, o ne jos.“

Kažkas kitas atsakė: „Iš tikrųjų manau, kad pasielgėte kilniai, jog jai pasakėte.“

Trečias rašė: „Buvote pernelyg maloni, kad jai pranešėte. Pasielgėte mandagiai, nors pati to nesulaukėte.“

„Drąsu“, – pareiškė ketvirtas.

Dar vienas vartotojas pridūrė, kad jo šeimoje buvo panaši situacija. „Mano pusseserės vyras mirė lovoje su meiluže, ir jie įtraukė tai į nekrologą“, – rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją