29 metų dula Lauren McLeod paaiškino, kad sūnaus Bowie ir dvejų metų dukros Tigerlily žindymas jai ir jos vaikams „yra būtent tai, kas jiems tinka“, rašo thesun.co.uk.

Ji tvirtino, kad nepaisant neigiamos reakcijos, ji ir toliau ketina žindyti savo vaikus, nors dabar, kai Bowie jau ūgtelėjo, jam krūtį duoda tik prieš miegą.

„Aš tiesiog neskaitau komentarų po socialinių tinklų pranešimais, kurie nėra paskelbti mano pačios, todėl nematau daugumos bjaurių dalykų, kurie yra sakomi apie mane“, – „Daily Mail Online“ sakė Lauren.

„Neverta švaistyti laiko ir energijos tam, kad atsakyčiau žmogui, kuris jau yra susidaręs nuomonę apie mane ir negaili savo dienos laiko, kad pabūtų bjaurus.“

„Galų gale, jei kas nors nesutinka su mano pasirinkimais, nieko tokio – tai jų nuomonė.“


„Daug neigiamos nuomonės apie žindymą, kurią susidaro žmonės, yra pagrįsta kultūriniu šališkumu ir neišprusimu šia tema, todėl tai yra viena iš priežasčių, kodėl dalinuosi savo istorija – noriu padėti žmonėms suprasti, kad žindymas yra biologiškai normalus dalykas.“

Lauren pridūrė, kad jos „žindymo kelionė visuomet buvo gana sklandi“, ir pažymi, kad žindymas jai padeda užmigdyti vaikus ar juos nuraminti, kai kažką skauda.

Ir nors Lauren sulaukia daug smerkiančių atsiliepimų, ji taip pat giriama už tai, kad savo socialinės žiniasklaidos puslapiuose viešai dalijasi savo žindymo patirtimi.

„Mane ir mano vaikus sieja nuostabus ryšys, ir aš esu labai dėkinga, jog galiu žindymu prisidėti prie jų augančių kūnų ir proto vystymosi, taip pat suteikti jiems tą komforto ir saugumo jausmą, kurį jie jaučia žindymo metu“, – užbaigė ji.

„Jei nemaitinčiau krūtimi, esu tikra, kad mūsų ryšys būtų ne mažiau stiprus.“

„Tačiau žindymas yra būtent tai, kas mums tinka.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)