„Lietuvoje nebuvau mačiusi nieko panašaus! Vaikų gimtadieniai atrodo kaip mūsų vestuvės“, – pasakodama juokėsi S. Šveikauskaitė.

Pasak jos, vaikų šventė čia gali atsieiti ir 10 tūkst. Eur. Svečius bandoma nustebinti įspūdingomis programomis – nuo magų pasirodymų, dainuojančių personažų iki užsakytų gardžiausių šefų patiekalų.

„Panašias šventes esu mačiusi tik „YouTube“, kaip švenčia mažosios žvaigždutės, – sakė S. Šveikauskaitė. – Jei turi pinigų, čia labai daug galimybių. Bet Marbelja, kur mes gyvename, yra tikrai brangus miestas. Pavyzdžiui, animatorių paslaugos čia yra 4–5 kartus brangesnės nei Lietuvoje, tortai – taip pat kelis kartus brangesni, viskas brangiau.“

Pati vos prieš porą dienų surengusi savo dukros Aretės gimtadienio šventę ji liko maloniai nustebinta, kad pavyko įgyvendinti visus sumanymus, nors šįkart organizavimui teturėjo kelias paras.

S. Šveikauskaitės dukros gimtadienis

„Pati esu sau užsikėlusi kartelę kasmet padaryti vis įspūdingesnę gimtadienio šventę, kad nustebinčiau dukrą. Tačiau su šiuo gimtadieniu buvo daug netikėtumų – pradedant tuo, kad netikėtai atsidūrėme Ispanijoje, kur nėra mūsų draugų, kad juos galėtume pakviesti. Be to, kai esi svetimoje vietoje, tu dar nežinai, kur skaniausi tortai, kur smagiausias žaidimų kambarys, kur geriausi animatoriai ir pan. Taigi ilgai su vyru sukom galvas, bet likus porai savaičių visi susirgom ir gimtadienio suruošimui beliko dvi dienos“, – pasakojo tinklaraštininkė.

Galiausiai pora nusprendė šventę surengti viename restorane, kurį jau buvo spėjusi pamėgti. „Žmonės sako, kad čia skaniausios picos, o Aretei jos labai patinka. Taigi beliko išsiųsti kvietimus tikintis, kad bent kas nors taip spontaniškai sutiks ateiti. O tada visi ėmė rašyti, kad atvyks. Kai pamačiau, kad svečių jau susidaro per trisdešimt, supratau, kad čia visai kita kultūra. Žmonėms čia patinka švęsti, o kiek patys jau spėjome sudalyvauti kitų gimtadieniuose, tai galiu pasakyti, kad jie čia tikrai įspūdingi. Visada būna begalė svečių, nes jei kvieti vieną vaiką, tai turi žinoti, kad jis atsives ir mamą su tėčiu, ir seses su broliais, ir net pusbrolius. Tiesą pasakius, kai pradėjom gauti teigiamus atsakymus, šiek tiek išsigandom, nes čia negali žinoti, kiek svečių išvis ateis“, – juokėsi ji.

S. Šveikauskaitės dukros gimtadienis

Užsakius šventės vietą beliko pasirūpinti saldumynais, užsakyti picų, užkandžių, gėrimų. Šventes organizuoti mėgstanti S. Šveikauskaitė pati dekoravo ir visą aplinką, vos per dieną sukūrė šventės scenarijų, o likusiomis smulkmenomis pasirūpino paskutinę naktį.

„Užsakiau ir animatorius, kaip buvome pratę Lietuvoje. Jų per visus šiuos metus tikrai esu sutikusi nuostabių. Bet niekada iki šiol nebuvau mačiusi tokių įspūdingų animatorių kostiumų ir tokio pasirodymo – jie atėjo su trenksmu. Mes likom tiesiog be žado!“ – įspūdžiais dalijosi ji.

Tinklaraštininkė džiaugėsi, kad nors šventė buvo suorganizuota ekspromtu, bet viskas pavyko kuo puikiausiai.

S. Šveikauskaitės dukros gimtadienis

„Aš kiekvienais metais nuo pat pirmojo dukros gimtadienio labai ruošdavausi jos šventei, kasmet sugalvodavau tam tikrą temą. Man patinka rengti gimtadienius, kviesti draugus, o svarbiausia – matyti laimingą dukrą. Įdomiausia tai, kad ji prisimena visus savo gimtadienius, kada kokia tema buvo, visada džiaugiasi visomis dekoracijomis, specialiai užsakytais tortais, todėl ir stengiuosi kiekvienais metais ją nustebinti“, – sakė S. Šveikauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)