Dvynės atvirai papasakojo apie savo gyvenimą ir parodė, kokius iššūkius kasdien tenka įveikti, todėl jas pamilo visas pasaulis. Apie dvynių gyvenimą rašė populiarioji žiniasklaida, įskaitant žurnalą „Life“, apie savo kasdienybę ir ateities planus sesės pasakojo ir garsiajame Oprah Winfrey šou. 2012 m. jos filmavosi asmeniniame realybės televizijos seriale „Abby & Brittany“, kurį rodė JAV kabelinė televizija TLC. 


Abby ir Brittany unikalios tuo, kad yra vienintelės dvi galvas, bet tik vieną stuburą turinčios Siamo dvynės, išgyvenusios iki pilnametystės. Tarp tokio tipo Siamo dvynių jų kūno sandara yra unikali. Jų kūnai virš juosmens iš esmės yra atskiri. Todėl jos turi dvi širdis, dvejas smegenis ir keturis plaučius. Tačiau stuburo apačia, kepenys ir reprodukciniai organai yra bendri. 

Atskyrimo operacijos atsisakė


Henselių Siamo dvynės gimė 1990-ųjų pavasarį Minesotoje, JAV. Tuomet medikai papasakojo tėvams apie mergaičių atskyrimo galimybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)