Turkijos žiniasklaida pranešė, kad praėjus penkioms dienoms po drebėjimo buvo išgelbėta dvejų metų mergaitė, šeštą mėnesį nėščia moteris ir 70 metų moteris.

Internete virusiniu tapo vaizdo įrašas, kuriame matyti Hatajaus provincijoje, Turkijoje, iš po griuvėsių išgelbėtas dviejų mėnesių kūdikis, o fone girdėti džiūgaujančios minios šūksniai. Vaikas buvo rastas gyvas praėjus beveik 128 valandoms po žemės drebėjimo.

Netrukus pasirodė dar vienas „stebuklingo“ kūdikio vaizdo įrašas, kuriame mažylis laimingas šypsosi. Vaizdo įrašu, kuris surinko beveik 2 mln. peržiūrų, socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo paskyra, pavadinta „doranimated“, kurią, kaip teigiama, valdo amerikiečių analitinio centro „Hudson Institute“ Taikos ir saugumo Artimuosiuose Rytuose centro direktorius Michaelas Doranas.


„Ir štai dienos didvyris! Mažylis, kuris buvo išgelbėtas praėjus 128 valandoms po žemės drebėjimo. Nupraustas ir sotus po skanių pietų“, – rašė vaizdo įrašą paskelbęs vartotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją