Nespėja laiko skirti visiems

J.Oliver gyvena 8,9 mln. svarų vertės viloje Šiaurės Londone kartu su savo vyru J.Oliveriu ir jųdviejų vaikais: 16 metų Poppy, 15 metų Daisy, devynerių Petal, septynerių Buddy ir dvejų metukų Riveriu.
„Man tenka spręsti daug reikalų. Man atrodo, kad mano gyvenimas yra dešimt kartų sudėtingesnis, ir aš dažnai jam (J.Oliveriui – aut. past.) tai sakau. Jam tai kas, jis nuėjo susitikti su ministre pirmininke, bet man kilo bėdų su liemenėle ar kažkas nutiko su dukra, ir tuomet galvoju: „Žinai, man yra kur kas sunkiau negu tau“. Be to, namuose iš tikrųjų niekas tavęs negerbia...“, - viename interviu sakė žinomo šefo žmona.

Anot jos, visi, kurie eina į darbą, patenka į gražią aplinką, bet ne ji. Jos darbo vieta – sujaukti namai ir pašėlę vaikai. Tiesa, J.Oliver yra ir vaikiškų drabužių dizainerė, todėl ne visada spėja skirti vienodai laiko visiems savo vaikams.

Jools Oliver

„Man sunku, nes turiu dukterį, kuri ruošiasi vidurinės mokyklos sertifikato egzaminams ir jai reikia mano laiko. Be to, turiu kitą dukrą, kuri gali turėti problemų dėl vaikino. Joms reikia mano dėmesio, bet aš neturiu jėgų begaliniams pokalbiams. Ji ateina pas mane 10 valandą ir sako: „Mamyte, man atrodo aš turiu šią problemą“. Privalau būti dėmesinga, privalau prisėsti ir tarti: „Taip, papasakok man apie savo problemą“, - apie savo kasdienybę pasakojo moteris.

Paauglių klausimai – ne vienintelės jos problemos. „Yra dvimetis, kuris visur lenda. Man neramu, kai jis būna sode, jis gali nukristi, taigi sėdžiu su juo lauke, kol kiti vaikai valgo vakarienę. Negaliu persiplėšti į milijoną dalelių“, - guodėsi ji.

Neatmeta galimybės susilaukti dar vieno vaiko

J.Oliver prisipažino, kad gailisi, jog vyresniųjų vaikų susilaukė vieno po kito. „Jei atvirai, manau, kad padariau klaidą. Turiu 15 ir 16 metų mergaites ir tai yra sudėtinga, nes jos turi tuos pačius draugus, tuos pačius vaikinus. Augti joms kartu yra šiek tiek rizikinga“, - kalbėjo ji.

Susilaukusi pirmųjų mergaičių moteris padarė pertrauką, po kurios gimė Petal, po jos – Buddy, ir Daisy. „Tai mane šiek tiek žudo, nes šeštadieniais vyresnėlės nenori eiti į parką pasisupti sūpynėmis, o jaunėliai nenori vaikščioti po parduotuves. Taigi man tikrai atrodo, kad tai nėra gera idėja. Jaučiuosi tarsi mama, kuri negali iki galo atiduoti visos savo meilės“, - apgailestavo Jools.
Paklausta, ar ji su J.Oliveriu planavo turėti tokią didelę šeimą, J.Oliver atsakė: „Ne... Nebuvo taip, kad po pirmojo vaiko jis būtų pasakęs „ne“. Jis troško daugiau vaikų. Tačiau nemanau, kad jis norėjo jų tiek daug“.

Nepaisant to, ji neatmeta galimybės susilaukti dar vienos atžalos. „Lapkričio mėnesį man bus 44. Taigi būtų gerai greitai susisukti, kol man dar nesuėjo 44, - sakė ji. – Po šito aš jau būsiu šiek tiek per sena. Tačiau džiaugiuosi tuo, ką turiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)