„Fotosesijos tema – vasara ir atostogos su daug spalvų ir nuotykių. Būtent šiuo metu laiku tėvai praleidžia daugiausiai laiko kartu su vaikais, įvyksta didžiausios gyvenimo šventės ir praleidžiama daugiausiai akimirkų gryname ore. Naujoja „Coccodrillo“ kolekcija būtent tokia – Tėja pasipuošė ir dailia suknele, kuri tiktų vasariškai puotai, ir sportiniu deriniu, kuris labai patogus važinėjantis riedlente, o ji būtent tai labai mėgsta daryti“, – kolekciją pristatė parduotuvės stilistė Alina Buinovskaja.

Goda Alijeva su vaikais/"Get Photo" nuotr.

Stilistė primena, kad derinant vasaros garderobą vaikams svarbu pasirinkti natūralius, kvėpuojančius audinius ir nebijoti panaudoti kuo daugiau aksesuarų – plačios šiaudinės skrybėlės, akiniai nuo saulės, smulkūs aksesuarai pagyvins įvaizdį ir suteiks jam išskirtinumo.

„Mūsų vasara dar nesuplanuota iki galo, bet joje tikrai bus daug visko. Birželio pirmoje pusėje vaikai praleis stovyklose, paskui aplankysime lietuvišką pajūrį ir vėliau svajojame pasimėgauti Viduržemio jūra. Dar tik renkamės, kur keliauti – į Graikiją ar Italiją, bet tam dar yra laiko, nes tai bus rudens link“, – pasakojo savo planus G.Alijeva, kurios didžioji dalis vasaros prabėga koncertuojant pajūryje, o su mama ten laiką leis ir Tėja su Amiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)