Žuvys ir Dvyniai

Šis derinys gali kiek nustebinti, nes tai – kardinaliai skirtingo temperamento asmenybės. Žuvys – apsigimę vienišiai, melancholikai ir svajokliai, o dvyniai – tikras progreso variklis: jiems sunku nustygti vienoje vietoje, jie itin komunikabilūs, nuolat imasi iniciatyvos. Visgi dalykas tas, kad kaip tik šiomis savybėmis Žuvys ir Dvyniai papildo vienas kitą.

Žuvys išmoko vaiką svajoti, kurti ir gerbti kitų asmeninę erdvę, o dvyniai prie jo auklėjimo prisideda pademonstruodami, kaip megzti ryšius su aplinkiniais, ir savo pavyzdžiu įrodydami, kad niekada nevalia pasiduoti nevilčiai.

Abiem ženklams būdingas noras siekti geresnio gyvenimo, didesnio komforto. Dėl šios priežasties tokių asmenybių vaikai paprastai vertina išties kokybiškus daiktus, malonius žmones, o svarbiausia – savų tikslų išmoksta siekti nelipdami per kitų galvas.

Skorpionas ir Svarstyklės

Uždaro būdo Skorpionai be galo vertina tvirtus santykius ir asmeninį privatumą, tačiau sugeba sukurti darnią šeimą su Svarstyklėmis – į grožį orientuotomis, visur (neišskiriantį nė tarpusavio santykių) balanso siekiančiomis asmenybėmis.

Svarstyklių gebėjimas be vargo megzti santykius su žmonėmis kompensuoja Skorpiono uždarumą, ir atvirkščiai: veikiamos vandens stichijos atstovo svarstyklės išsiugdo sveiką realizmo jausmą ir išmoksta kritiškai vertinti dalykus.

Šio tandemo auklėjami vaikai dažnai tampa žmonėmis, didžiausią reikšmę skiriančiais kokybei ir turiniui ir gebančiais nepaisyti nedidelių trūkumų. Skorpionai ir Svarstyklės savo mažyliams įdiegia atjautos jausmą, norą siekti komforto ir kovoti iš teisybę (abiejų ženklų atstovai ypač vertina nuoširdumą). Šių Zodiako ženklų atstovai išmoko vaikus sumaniai laviruoti bendraujant su įvairių pažiūrų žmonėmis.

Šaulys ir Liūtas

Tiek Liūtai, tiek Šauliai – atkakliai tikslo siekiančios asmenybės. Ir vieniems, ir kitiems būdingas noras sužibėti publikos akivaizdoje. Visgi jų veikimo metodai – skirtingi. Liūtai – iš prigimties atviri, daug ir noriai bendraujantys, pasitikintys savimi, o Šauliai išsiskiria originalumu, uolumu, puikiais analitiniais sugebėjimais. Šių Zodiako ženklų atstovų šeimoje augantis vaikas išmoks išlikti savimi, be reikalo nepasiduoti aplinkinių įtakai, palaikyti harmoningus santykius su žmonėmis ir priimti gerai apsvarstytus sprendimus.

Šauliai geba įkvėpti sau artimus žmones, o vaikui tai tik į naudą. Savo atžaloms jie įskiepija norą keliauti, atrasti ką nors nauja. Liūtai skatina vaiką pasitikėti savo jėgomis (visų prima, todėl, kad patys jais ypač didžiuojasi).

Sutuoktiniais tapę šių Zodiako ženklų atstovai puikiausiai kompensuoja vienas kito trūkumus, todėl geba užtikrinti harmoningą auklėjimo procesą ir visapusį ugdymą.

Vis dėlto, nepaisant jokių horoskopuose aptinkamų tvirtinimų, idealiais tėvais derėtų laikyti tas poras, kurias sieja meilė ir tarpusavio supratimas. Šiukštu šito nepamirškite ir pasistenkite sukurti optimaliai pozityvią atmosferą: juk žvaigždės vien tik sufleruoja, o atsakomybė už priimamus sprendimus visada tenka žmonėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją