Per televiziją „Chanel 4“ Sue (42 m.) ir Noelis Radfordas (46 m.) iš Morkamo, Anglijos, paskelbė, kad vežasi į parką „Disney World“ Floridoje visus savo vaikus, kuriems nuo trijų mėnesių iki 28 m. amžiaus, rašoma dailymail.co.uk.

Žiūrovai nustebo, kaip šitokia didelė šeima gali sau leisti skristi per Atlantą, kažkas net ėmė spėlioti, kad Radfordai – milijonieriai, slepiantys savo turtus.

Išvyka į pramogų parką – nepigus malonumas. Žiūrovai paskaičiavo, kad tokio dydžio šeimai kelionė gali kainuoti apie 20 000 svarų.

Rodytoje laidoje sutuoktiniai pranešė vyksiantys į kelionę savo 25-ųjų sutuoktuvių metinių proga. Jie padovanojo savo vaikams balionų su peliuko Mickey piešiniu. Visi labai nudžiugo, išgirdę, į kokią kelionę vyks.

Dauguma žiūrovų niekaip negalėjo suprasti, kaip įmanoma išsivežti šitokį vaikų būrį, gyvenant tik iš vieno atlyginimo.

Vienas žmogus parašė tviteryje: „Aš net vienas pats negaliu sau leisti nuskristi į Floridą, ką jau kalbėti apie dar 20 asmenų“. Kitas teigė: „Ar pusė šalies šaukė prie televizorių kaip aš: „Po paraliais, kaip jie gali sau leisti kelionę į Floridą?“. Trečias parašė: „Florida, tai kiek jiems visiems kainuos kelionė!“.

Sue ir Noelis, kuris vadovauja savo kepyklai, sako gyvenantys tik iš vyro atlyginimo ir savaitinių 170 svarų išmokos už vaikus.

Nors dalį žiūrovų pribloškė brangios šeimos atostogos, kiti suskubo girti porą ir žavėtis sugebėjimu auginti tiek vaikų.

Viena moteris nuoširdžiai parašė tviteryje: „Man skrydis su dviem vaikais kelią stresą. Kaip skristi su 20 vaikų, nė neįsivaizduoju. Ši moteris – mano didvyrė“.
Kita moteris antrino: „Oho, 19 vaikų ir naujagimis Floridoje. Lenkiu galvą prieš juos“.

Laidos metu sutuoktiniai prisiminė Alfie, kurio neteko 23-ią Sue nėštumo savaitę. Pora parodė negimusio mažylio nuotrauką iš ultragarso tyrimo, taip pat nuotrauką, kurioje Alfie vardas buvo užrašytas paplūdimyje, daugelis žiūrovų susigraudino ir braukė ašaras.

Pora susipažino, kai Sue buvo vos septyneri. Pirmo vaiko Chriso jie susilaukė prieš 28 metus, kai Sue buvo tik 14 metų. Jaunuoliai nusprendė leisit kūdikiui gimti ir jį auginti, nes patys buvo vos gimę atiduoti įvaikinti. Vėliau jie persikėlė į pirmus savo namus, susituokė. Kai Sue buvo 17 m., jiems gimė antras vaikas – duktė Sophie. Vėliau vienas po kito gimė dar 18 vaikų.

Asociatyvi nuotrauka

Per devintą žmonos nėštumą Noeliui buvo atlikta vazektomija, bet vėliau sėklinius latakus jam atrišo, nes pora visgi nusprendė turėti daugiau vaikų.

Dabar sutuoktiniai sako, kad Archie bus paskutinis jų vaikas. Kiti vaikai: Chrisas (28 m.), Sophie (23 m.), Chloe (22 m.), Jackas (20 m.), Danielis (18 m.), Luke‘as ir Millie (16 m.), Katie (14 m.), Jamesas (13 m.), Ellie (12 m.), Aimee (11 m.), Joshas (10 m.), Maxas (8 m.), Tillie (7 m.), Oscaras (5 m.), Casperas (4 m.), Hallie (2 m.) ir Phoebe (1 m. ir 4 mėn.). Beje, jie jau tapo seneliais – duktė Sophie turi tris vaikus.

Radfordų šeimos biudžetas:

Pora per savaitę gauna 170 svarų išmokų už vaikus ir gyvena iš Noelio 50 000 svarų metinės algos.
Per savaitę jie išleidžia maistui 300 svarų, o maisto pirkinių sąrašą kruopščiai planuoja, kad visiems pakaktų valgio.

Pavyzdžiui, pirkinių sąraše yra šių produktų: 8,5 l pieno, 3 l sulčių, kasdien suvalgomi trys pakeliai dribsnių.

Vaikų gimtadieninėms dovanoms skiriama po 100 svarų, o Kalėdoms jie atideda nuo 100 iki 250 svarų.

Šeima gyvena dideliame Viktorijos stiliaus name (buvusiuose slaugos namuose), kurį už 240 000 svarų nusipirko prieš 13 metų. Jie didžiuojasi, kad neturi paskolų ir kredito kortelių. Be to, šeima kasmet atostogauja užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)