Spalvingoje Atrakcionai.lt pramogų erdvėje, įsikūrusioje prekybos centre „Ozas“, vykęs „Mamadienis“ išsiskyrė tuo, kad buvo ypač aktyvus. Apie 300 šventės svečių ne tik pramogavo, bet ir dalyvavo nuotaikingose „Jokių kliūčių!” formato estafetėse. Greičiausios, vikriausios ir stipriausios komandos buvo apdovanotos vertingais prizais ir dovanomis.

Mamadienis

S. Šveikauskaitė džiaugiasi, kad idėja suburti komandas ir pakviesti mamas pasivaržyti kartu su savo vaikais, ypač pasiteisino. Pasak jos, tokia patirtis labai suartina, nes vaikams patinka jaustis lygiaverčiais komandos nariais.

„Kai mamos sako, kad negali sportuoti su vaiku, šiandien mes įrodėme, kad viskas yra įmanoma, reikia tik noro. Ir mamoms smagu – pabendravo tarpusavyje, pajudėjo, ir vaikai išsidūko. Buvo įdomu stebėti, kaip šventės dalyvės bendradarbiavo – saugojo viena kitos vaikus ir padėjo viena kitai įveikti pripučiamas kliūtis“, – po šventės sakė S. Šveikauskaitė.

Trejų metukų Aretės mama prisipažįsta nesitikėjusi, kad jos pomėgis socialinėse medijose dalintis savo patirtimi su kitomis mamomis, išaugs ne tik į mėgstamą veiklą, bet ir suburs tokį ištikimų gerbėjų ratą. „Mamadieniai“, prasidėję nuo kelių bendraminčių susitikimų, dabar tapo analogų Lietuvoje neturinčia mamų susibūrimo švente.

Mamadienis

„Kai pati tapau mama, neturėjau daug draugių, kurios augintų vaikus. Todėl mano organizuojamų „Mamadienių“ tikslas buvo padėti mamoms megzti naujas pažintis. Taip pat šios šventės yra puikus būdas atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos ir pakeisti namų aplinką“, – pasakoja „Mamadienio“ organizatorė.

Sotera Šveikauskaitė
Motinos dienos proga linkiu visoms mamoms būti pozityvioms, besišypsančioms, bendraujančioms ir aktyvioms. Ir nesakyti, kad auginant vaikus niekam nebelieka laiko

S. Šveikauskaitė ragina mamas nebijoti viena kitos užkalbinti ne tik šventėse, bet ir parkuose, vaikų žaidimo aikštelėse. Taip pat – būti aktyvioms, nes vaikams reikia net tik laiku paruošto maisto ir pakeistų sauskelnių, bet ir bendravimo, žaidimų, kokybiško laiko kartu.

„Motinos dienos proga linkiu visoms mamoms būti pozityvioms, besišypsančioms, bendraujančioms ir aktyvioms. Ir nesakyti, kad auginant vaikus niekam nebelieka laiko. Laiko visada yra, svarbiausia – turėti noro ir neužsidaryti namuose“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją