Spalvingoji herojė Kitsy skuba į pagalbą! Kitsy — tai edukacinė laidelė vaikams rodoma per Delfi TV šeštadieniais 9:30. Ši laida nei iš tolo neprimena nuobodžių pamokų, nors išmoko labai daug. Tai patyrimų kelionė visai šeimai. Vaikai ne tik pažins pasaulį, bet mokysis anglų kalbos. Tad su kiekviena laidele jūsų mažieji praplės anglų kalbos žinias.

Juk mokytis efektyviausia tuomet, kai tai daryti linksma. Todėl Kitsy edukaciją apjungė su aktyvia veikla. Dabar vaikų žaidimų aikštelės uždarytos, o namuose karstytis nevalia. Dėl to smagioji Kitsy įtrauks ir fizinio aktyvumo užduotis, kurias galima atlikti namuose. Kitsy – žaisminga edukacinė laidelė, kurios vaikai laukia kiekvieną savaitę.

Vaikai bus ne tik prikaustyti Kitsy pasakojimų, bet kartu galės tapti mažaisiais tyrinėtojais. Nuotaikinga herojė kiekvieną laidelę vykdo įdomius eksperimentus ir kviečia juos išbandyti žiūrovams. Juk smagiausia dalis — dalyvavimas.

Norite, kad vaikai neišėję iš namų pažintų pasaulį? Ramiai uždarykite duris ir kiekvieną šeštadienį įjunkite žydrąjį Delfi TV ekraną. Šį kartą Kitsy kviečia į gamtą. Ne pasivaikščioti, o ją pažinti. Nuo šaknų iki lapų galiukų.

Laidelėje pamatysite tai, ko Lietuvos miškuose net su žiburiu nerastumėte — tai mėsėdžiai augalai. Kaip jie gyvena ir minta — paslaptis, kurią lengvai ir aiškiai išnarplios Kitsy. O dar paprasčiau pažinti gamtą, neišėjus iš namų, bus galima subedus pirštus į žemę. Jei turite augalų, kuriuos pats laikas persodinti, tai galite atlikti kartu su savo mažaisiais. Nes Kitsy vaikus įtrauks parodydama, kaip užsiauginti pavasarišką šukuoseną iš žolės. Sunku įsivaizduoti apie ką eina kalba? Leiskite Kitsy viską pademonstruoti!

Ir tai ne viskas, laidelę vainikuos projektas, kaip namuose pasigaminti dekoratyvinius popieriaus lapus ir išrasti nematomą rašalą slaptoms žinutėms! Kaip ir minėjome, smagiausia patirti patiems. Todėl nepamirškite šeštadieniais 9:30 įsijungti Delfi TV televiziją. Pasinerkite į nuotykius su Kitsy neišeidami iš namų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)