Dina Lohan

Dina Lohan

2000-ųjų pradžioje daugelis matė, kaip aktorė Lindsay Lohan išgarsėjo, o vėliau puolė į patį dugną. Bet daugelis nežino, kad viso to laikotarpio metu šalia jos buvo motina Dina. Tiesa, ji, užuot padėjus Lindsay, kurstė dramas. Tai bent motina! Šlovė ir tariama dukters laimė jai buvo svarbiau, nei parodyti pavyzdį, kaip turi elgtis moteris.

Praėjo daug metų nuo tada, kai L.Lohan pasitraukė iš Holivudo. Regis, dirbdama visuomenei naudingus darbus, skirtus už įvairius nusižengimus, ji daug ko išmoko. Šiandien ji toliau užsiima labdaringa veikla, humanitarine pagalba, gyvena užsienyje. Panašu, kad nepaisant motinos įtakos L.Lohan susitvarkė gyvenimą.

Kris Jenner

AppleMark

Niekam ne paslaptis, kad Kardashianus išgarsino motina Kris Jenner. Niekas nežinojo, kas tokios seserys Kardashian, kol viešumoje nepasirodė su Kim susijusi seksualinio turinio vaizdajuostė. Negana to, paaiškėjo, kad tai suorganizavo jos motina. Kokia motina reikia būti, kad viešintum ir reklamuotum savo dukters seksualinio turinio vaizdajuostę? Mama Jenner kiekviename žingsnyje manipuliavo ir išnaudojo savo vaikus, siekė pardavimų, kurstė aistras, kad tik gautų kuo daugiau naudos.

Farrah Abraham

Farrah Arbraham

Farrah Abraham išpopuliarėjo po to, kai pasirodė televizijos šou apie jaunutes mamas „Teen Mom“. Tada 17-metė laukėsi pirmo ir kol kas vienintelio vaiko – dukters Sophios. Nuo to laiko ji nedingsta iš viešumos, o duktė dažniausiai lydi mamą.

Vienu metu F.Abraham nutrenkė dukterį savo tėvams, o pati išvyko „ieškoti savęs“. Ji rašė erotinius kūrinius, kūrė pornofilmą, padarė Sophiai makiažą ir netgi išpešiojo jai antakius. Ji ne kartą išplūdo tėvus, pasakė siaubingų dalykų apie savo dukterį. Vos F.Abraham pasirodo, žiniasklaidoje ima mirgėti straipsnių, kaip ji griauna savo dukteriai gyvenimą.

Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love garsėja skandalingomis istorijomis, net ir būdama motinos amplua. Jos duktė su velioniu muzikantu Kurtu Cobainu – Francis Bean jau suaugusi moteris ir gyvena savo gyvenimą. Kadaise motina nesugebėjo jai suteikti laimingos vaikystės ir jaukių namų.

Niekam ne paslaptis, kad C.Love turėjo priklausomybę narkotikams, kurios neįstengė suvaldyti net ir laukdamasi. Francis kartą kreipėsi į teismą, prašydama apsaugos orderio nuo motinos. Ji kaltino motiną, kad per jos priklausomybes žuvo du augintiniai, kad ši iškėlė skandalą buvusiam dukters vaikinui ir netgi grasino padegti jo namus. Laimė, sunkiu metu įsikišo giminaičiai iš tėvo pusės ir dabar Francis priklauso visos teisės į tėvo nekilnojamąjį turtą ir autorinės teisės į muziką.

Britney Spears

Britney Spears

2007 m. visi stebėjo Amerikos numylėtinės Britney Spears nuosmukį. Išgarsėjimas, motinystė, skyrybos – viso to jaunai moteriai buvo per daug, ji moraliai palūžo, gyvenime atsirado priklausomybių. Jos vaikų – Seano ir Jaydeno globa buvo perduota berniukų tėvui Kevinui Federline‘ui, o pati B.Spears netrukus atsidūrė psichiatrijos klinikoje.

Dainininkė padarė nemažai žalos savo vaikams. Kartą ji važiavo greitkeliu, pasisodinusi Seaną šalia, o ne jo amžiui ir ūgiui pritaikytoje kėdutėje. Būdama apsvaigusi nuo psichotropinių medžiagų ji užsirakino vonioje su abiem sūnumis. Vėliau B.Spears susiėmė. Dabar globa priklauso ir jai, ir sūnų tėvui, ji yra sveika, atsidavusi motina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)