Remiantis visuotinai įsišaknijusia nuostata, vestuvės – vienas laimingiausių gyvenimo įvykių, todėl vestuvių dieną galima tiktai šypsotis, apie ką liudija vestuvių nuotraukos. Bet kaip paaiškinti, jei begalinio džiaugsmo išraiška yra ne šypsena, o ašaros?

Kad šitokia reakcija taip pat įmanoma, įrodė viena nuotaka, internetu pasidalijusi savo vestuvių nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuose nenumaldomai, kone isteriškai verkia, rašoma „The Mirror“.

Komentuodama „TikTok“ paviešintą vaizdo įrašą, iš kurio matyti, kaip ji per savo pačios vestuvių ceremoniją nesugeba užgniaužti verksmo, M. Livingston paragino žmones nustoti įtariai žiūrėti į merginas, kurios pravirksta pačiu svarbiausiu vestuvių momentu – kai įsikibusios tėvui į parankę žengia link altoriaus prie tenai laukiančio jaunikio.

Viešindama vestuvių kadrus, M. Livingston tikėjosi, kad internautus sujaudins nuoširdžios jos emocijos, tačiau nutiko kiek kitaip. Žmonėms dėl ašarų sukilo įtarimų, todėl moteriai teko įrodinėti, kad jaučiasi laiminga ir tuokėsi laisva valia.

„Ašaros, tekėjusios skruostais žengiant prie altoriaus, patraukė visų dėmesį, tačiau dabar privalau aiškinti, kad tai nebuvo vedybos pagal susitarimą, – tvirtina M. Livingston. – Tikrai nebuvau verčiama tekėti. Jaučiausi laiminga. Tai buvo džiaugsmo ašaros.“

Netrukus moteris pateikė glaustą reziumė tiems, kurie apie jos raudą per vestuves sužinojo tik dėl tai liudijančio vaizdo įrašo išpopuliarėjimo.

„Susituokiau 2020-ųjų rugsėjo 21-ąją. Taip, per vestuves apsiverkiau, tačiau jaučiausi laiminga. Niekas manęs nevertė tekėti ir tai nebuvo vestuvės pagal susitarimą. Verkiau džiaugsmo ašaromis ir tikrai myliu savo vyrą“, – paaiškino ji.

M. Livingston dar ilgai teko kovoti su negatyviais komentarais. Laimei, stiprybės kovoje jai suteikė 67 tūkst. teigiamai nusiteikusių paskyros sekėjų.

„Na, kas gi čia tokio neįtikėtino? Aš taip pat verkčiau, jei mano vyras būtų viso mano gyvenimo meilė“, – parašė viena sekėja.

„Kaip įmanydama stengiausi suvaldyti ašaras, tačiau po ceremonijos vis tiek apsiverkiau. Taip kūkčiojau, kad daugelis pamanė, jog persigalvojau“, – pasidalijo patirtimi kita.

„Kas žmonėms suteikia teisę teisti? Juk tos vestuvės tavo, o ne jų“, – pamėgino nuraminti trečia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)