Tris vaikus auginanti namų tvarkymo ekspertė Corinne Burghardt savo „TikTok“ paskyros sekėjams atskleidė, koks triukas jai ypač padeda palaikyti namuose tvarką, rašo „The Sun“.

„Sutvarkykite virtuvę – paruoškite ją nakčiai. Tai patarimas, kurį būtinai duodu kaip ypač prasmingą“, – teigia tiktokerė.

„Gal manote, kad kraustausi iš proto, jei patarinėju paruošti virtuvę nakčiai, tačiau kaip tik šis darbas padeda man viską spėti ir kas rytą puikiai nuteikia visus šeimos narius“, – aiškina ji.

Bet ką ji turi galvoje sakydama, kad virtuvę reikia paruošti nakčiai?

Trijų atžalų mama, pasirodo, paleidžia indaplovę, iššveičia kriauklę, sudeda į vietas maisto produktus, dezinfekuoja kaitlentę ir stalviršius, nuvalo stalą, sutvarko lentynas ir išsiurbia grindis.

Kadangi šiuos darbus būna nudirbusi iš vakaro, rytais netenka įžengti į prišnerkštą virtuvę ir akimirksniu susinervinti.

„Taip atsiranda galimybė rytą pradėti harmoningai. Dabar mano psichologinė būklė daug geresnė, virtuvė švaresnė ir visi namai tvarkingesni. Vadinasi, toks įprotis neįtikėtinai padeda“, – įsitikinusi C. Burghardt.


Jeigu prieš eidami miegoti sutvarkysite virtuvę, jausitės daug ramiau, nes žinosite, kad pagrindiniai darbai jau nudirbti.

„Svarbu ir tai, kad tvarkymas atpalaiduoja, na, o jei reikia susisukti ypač sparčiai, pagalbon pasikviečiu vyrą ir trejetą mudviejų vaikų.“

Ne vienas šį internetu duotą patarimą pakomentavęs asmuo pritarė, kad tvarkingos virtuvės vaizdas ryte puikiai nuteikia visai dienai, todėl tikrai verta pasistengti, kad virtuvės ruošimas nakčiai taptų įprastu kiekvieno vakaro darbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją