Anot jo tėvo, Kembridžo hercogo princo Williamo, mažasis princas labai džiaugiasi Kalėdomis ir jau parašė laišką Kalėdų Seneliui, kuriame išvardijo savo svajones. Laiško turinys – niekam nežinomas, rašoma tinklalapyje time.com.

Kai George'ui buvo vos ketveri metai, jis Kalėdoms paprašė policijos automobilio. Šiais metais savo gimtadieniui, pasak „Us Weekly“, jis paprašė „žiūronų, pro kuriuos galima stebėti paukščius, ir elektrinio vaikiško automobilio, kurį turi daugelis jo mokyklos draugų“.

Kalbant apie tai, ką princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton planuoja padovanoti savo šešiamečiam sūnui, greičiausiai tai bus susiję su jo meile menui ir futbolui. „Jis mėgsta piešti, todėl galbūt išrinksime kažką iš šios srities. Arba futbolas – George'as didelis šio žaidimo fanas“, – sakė princas.

Williamas pabrėžė, kad jo sūnus jau demonstruoja savo maištaujantį būdą, bent jau renkantis komandą, kurią palaiko. „Aš sakiau, kad gali sirgti už bet kurią, išskyrus „Chelsea“. Jis pasirinko palaikyti „Chelsea“, – šypsojosi hercogas Williamas. Reikia tikėtis, kad to nepakanka, kad princas George'as patektų į Kalėdų Senelio neklaužadų sąrašą. Jo tėvai sunkiai dirba, kad rodytų gerą pavyzdį. Ypatingų atostogų metu princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Kate ne kartą aplankė keletą labdaros organizacijų, kurios jiems yra ypač artimos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)