Tinklalapis insider.com aprašė žinomiausius Europos karalysčių vaikus.

Švedijos princesė Estelle (7 metai) ir jos brolis Oscaras (3 metai)

Nors Estelle dar tik septyneri, ji yra antroji eilėje į sostą po savo mamos. Žiniasklaidos dėmesio ji sulaukia nuo pat gimimo. Praėjusių metų rudenį mergaitė pradėjo lankyti pradinę mokyklą. Jos brolis eilėje į sostą stovi po savo sesers.

Monako dvyniai – princas Jacques‘as (5 metai) ir princesė Gabriella (5 metai)

Nors jiedu dvyniai, į karališkąjį sostą pretenduoja atskirai. Pirmoje eilėje yra princas Jacques‘as, po jo – sesuo Gabriella.

Olandijos princesės Catharina-Amalia (15), Alexia (13) ir Ariane (11)

Vieną dieną vyriausioji jų pakeis savo tėtį ir taps Olandijos karaliene. Paskui ją eilėje rikiuojasi sesės Alexia ir Ariane. Kaip nurodoma oficialiame tinklalapyje, jų visų hobiai yra jodinėjimas žirgais, ledo ritulys ir skambinimas pianinu.

Olandijos princesės

Belgijos princesė Elicabeth (17 metų), princas Gabriel (15 metų), princas Emmanuel (13 metų), princesė Eleonore (10 metų)

Kadangi Elisabeth yra vyriausia, ji yra pirmoji pretendentė į sostą. Ji puikiai kalba olandiškai, prancūziškai ir angliškai. Jai patinka piešti, skaityti, skambinti pianinu ir šokti baletą. Ji taip pat lanko tenisą, slidinėja, važinėja dviračiu ir plaukioja.

Liuksemburgo princesė Amalia (4 metai)

Šiuo metu sostą užima jos senelė. Amalia yra trečioji eilėje.

Ispanijos princesės Leonor (13 metų) ir Sofia (11 metų)

Nors tėvai stengiasi nepiktnaudžiauti ir nedemonstruoti savo dukterų, jos jau dabar neatsigina gerbėjų. Mergaites pasaulis vadina gražiausiomis princesėmis. Pagal taisykles, į sostą pirmoje eilėje stovi vyresnioji Leonor, antroje vietoje – sesuo Sofia.

Ispanijos princesės

Norvegijos Princesė Ingrid Alexandra (15 metų) ir jos brolis Sverre Magnus (13 metų)

Princesė yra antroji eilėje į sostą, o jos brolis eina po jos.

Danijos princas Christian (13 metų)

Jis yra antrasis eilėje į karališkąjį sostą, po jo seka jo broliai ir sesės: princesė Isabella (11 metų) ir aštuonerių metų dvyniai princesė Josephine ir princas Vincent.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)