Socialiniame tinkle „TikTok“ Christie George, arba @christiegeeee, kaip ji yra žinoma savo sekėjams, pasidalijo tuo, ką pamatė per ekraną, kai jos dukrytė turėjo snausti, rašo thesun.co.uk.

Užvardydama savo vaizdo įrašą Christie parašė: „Tiesiog patikrinsiu mobiliąją auklę.“

Manydama, kad jos dukrelė kietai miega, Christie net krūptelėjo, kai tiesiai priešais kamerą išvydo kūdikio veidą stambiu planu. Fone skambantis „Amityville Horror“ („Amitvilio košmaro“) garso takelis tik dar labiau sustiprino šiurpoką vaizdą.

Anksčiau Christie buvo pasidalijusi kitu vaiduoklišku vaizdu iš mobiliosios auklės ekrano, kai jame išvydo savo dukrytę, stovinčią kambario kampe ir žiūrinčią tiesiai į kamerą.


„TikTok“ komentatoriams šie vaizdo įrašai pasirodė ir gąsdinantys, ir juokingi, o vienas iš jų apibūdino tokius vaizdus kaip „didžiausią kiekvieno tėvo košmarą“.

Antrasis pridūrė: „Man kaupiasi ašaros: „KODĖL VAIKAI TAIP DARO?“

Kitas pridūrė: „Ne, brolau, tai kūdikis tikrina TAVE.“

„Tau reikia išsikviesti kunigą“, – parašė trečiasis.

Peržiūrėję vaizdo įrašą, kiti tėvai suskubo dalytis panašia patirtimi.

„Vieną kartą mano dukra sprinterės greičiu šliaužė pačiupti vaizdo kameros, ir aš dar niekada nebuvau taip išsigandusi“, – rašė viena mama.

„Mano dvejų metų sūnus kartais susapnuoja košmarus ir tiesiog sėdi savo lovoje ir spokso į monitorių. Atrodo tikrai baisiai“, – pasakojo kita.

„Galiu prisiekti, kad mano mažylė jaučia, kai ją įjungiu. Ji iš karto atmerkia akis ir žvelgia tiesiai į kamerą“, – rašė trečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją