Per rugsėjo 22 d. įvykusį renginį trijų karališkos kilmės atžalų motina ir asmeniškai, ir virtualiai bendravo su tėvais, efektyviai prisidėjusiais prie pagalbos šeimoms iniciatyvų, kurių buvo imtasi siekiant sumažinti neigiamą koronaviruso sukeltos pandemijos poveikį visuomenei.

Nors pagrindiniu tos dienos akcentu tapo K. Middleton veikla, o ne jos išvaizda, dėmesio sulaukė ir naujasis kunigaikštienės kaklo papuošalas – trys nedidukai pakabukai ant subtilios auksinės grandinėlės, rašoma portale harpersbazaar.com.

Ekspertai aiškino, kad papuošalo reikšmė simbolinė, nes ant kiekvieno pakabuko išgraviruota po raidę – C, G, ir L. Tai, kaip žinia, trijų K. Middleton ir jos sutuoktinio princo Williamo vaikų – princo George‘o, princesės Charlotte ir princo Louiso inicialai. Šitokiu papuošalu pasiųsta žinutė buvo iššifruota kaip begalinio noro visą laiką būti su vaikais išraiška.

Kate Middleton ir princas Williamas su vaikais

K. Middleton kaklą tą dieną puošė dar dvi auksinės grandinėlės. Juvelyriniai dirbiniai, nors ir iš tauriojo metalo, atrodė veikiau paprastai nei prabangiai. Toks, tiesą sakant, buvo ir visas kunigaikštienės įvaizdis – balti „Ralph Lauren“ prekės ženklo marškinėliai, rausvai violetinės spalvos kelnės paaukštinta talija ir balti drobiniai „Superga“ firmos laisvalaikio bateliai.

Per renginį K. Middleton susitiko su savanoriais iš aštuonių skirtingų organizacijų, teikusių šeimoms patarimų, emocinį palaikymą ir padėjusių susigaudyti, kaip pasinaudoti įvairiomis paslaugomis, kol tęsiasi pandemija.

Per specialų vaizdo pokalbį K. Middleton entuziastingai pasidžiaugė tėvų indėliu į bendruomenėms skirtų pagalbos sistemų kūrimą.

„Atliktas milžiniškas darbas, už kurį visi esate verti padėkos. Žinau, kokia didelė komanda susidarytų iš visoje šalyje besidarbuojančių entuziastų, – pasakė ji kalbėdama iš savo namų – Kensingtono rūmų. – Ir Williamui, ir man teko ne kartą girdėti, kad šeimoms tokio tipo ryšiai be galo reikalingi – tai tarsi gelbėjimo lynai. Todėl visai savanorių armijai tariu, kad puikiai padirbėta. Aš, kaip ir jūs, norėčiau, kad tarpusavio palaikymo idėja įsišaknytų ir būtų plėtojama ne tik tarp bendruomenės narių, bet ir tarp visų piliečių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)