Neseniai atostogavęs G. Ramsay smagiai leido laiką paplūdimyje su savo jauniausiu sūnumi ir žmona, rašoma tinklalapyje babygaga.com. Vienu įrašu iš šios puikios popietės jie pasidalino ir savo „Instagram“ paskyroje. Bet netrukus pasipylė neigiami komentarai.


Vaizdo įraše rodoma, kaip 54 metų G. Ramsay, užsikėlęs ant pečių jauniausią sūnų Oskarą, vaikšto per plūduriuojančius rastus vandenyje. Jis susvyruoja ir bežiūrint atrodo, kad tuoj tuoj nukris kartu su vaiku į vandenį. Laimei, to nenutiko. Žinomo vyro žmona, galvodama, kad užfiksavo mielą vaizdelį, juo pasidalijo internete. Bet komentatoriai ėmė plūsti Gordoną dėl neatsakingo elgesio.

Tėvai rašė: „Atrodo labai slidu ir pavojinga“, „Gali blogai baigtis... apsidžiaugiau, kad taip nenutiko“, „Jei nukrisite, berniukas stipriai susižeis“.

Nors garsenybių šefas neatsakė į nė vieną komentarą, jo gerbėjai bandė ginti žinomą tėtį. Vienas asmuo komentavo: „Blogiausia, kas galėjo nutikti, buvo tai, kad jie visi sušlaptų arba nukristų ant smėlio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)