Vasara dar čia, saulė džiugina, o tai reiškia, kad daugybė tėvų nori pripūsti savo vaikams mini baseinus kieme. Savaime supranta, mažyliai nekantriai laukia, kol tėvai pripūs baseiną ir prileis vandens, o jei neturite pompos ir baseiną tenka pripūsti patiems, laiko praeina nemažai, rašo tinklalapis mirror.co.uk.

Šiais laikais daugelis investuoja į pompą ir be vargo pripučia viską, ką reikia. O jei neturite pompos ir tingisi važiuoti jos pirkti, nesikrimskite – tikėtina, kad vonios kambaryje turite reikiamą prietaisą.

Moteris teigia pripūtusi savo trimečio sūnaus baseiną per pusantros minutės su paprasčiausiu plaukų džiovintuvu, nustačiusi, kad jis pūstų vėsų orą.

Portale „TikTok“ moteris, kurios pseudonimas – @capricesmum, išpublikavo videoklipą, kaip su plaukų džiovintuvu pripučia sūnaus baseiną. Ji tvirtina ne pirmus metus pasitelkianti šį metodą.

Moteris pasakoja: „Karštomis dienomis sūnus nekantrauja įlipti į baseiną, o tokiu būdu greitai jį pripučiu. Pakanka pusantros minutės, ir baseinas pripūstas.“

Ji įspėja: „Pažiūrėkite, kad viduje nebūtų vandens, nes tai pavojinga.“

Išpublikuotas klipas sulaukė 3,9 mln. peržiūrų – tikėtina, kad daugelis tėvų pasinaudos šiuo patarimu.

Viena mama pakomentavo: „Gaila, kad nežinojau anksčiau, kad savo burna pripūsdavai baseiną.“

Kita rašė: „Sergu astma, kasmetinis baseino pripūtimas mane beveik pribaigdavo. Prieš 10 metų mielai būčiau pasinaudojusi šiuo patarimu, bet vis tiek ačiū.“

Dar viena moteris džiaugėsi, kad tai – „genialus išradimas“ ir „apskritai viena šauniausių gudrybių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją