Dainininkė, kuri šiuo metu laukiasi savo antrojo vaikelio, savo muzikos topuose karaliavusią baladę „Lift Me Up“ atliko vilkėdama pagal užsakymą siūtu „Margiela“ mados namų drabužiu, sukurtu dizainerio Johno Galliano. Atliktas kūrinys, nominuotas geriausiai (sukurtai) dainai laikomas pagerbimu filmo „Juodoji pantera“ (2018) aktoriui Chadwickui Bosemanui, nuo vėžio mirusiam 2020-aisiais.

Muzikos žvaigždė pasirodymo metu demonstravo išsižioti priverčiantį vokalą, o už jos nugaros grojo įspūdingas orkestras. Mados kritikai ir žurnalistai Rihannos pasirodymą vadino galingu, o įvaizdį – nepriekaištingu.

Dainininkė Rihanna

„Rihanna vilkėjo liemenėlę apnuogintais pečiais, nuo kurios nusvirusios blizgučių užuolaidos dengė jos nėščiosios pilvuką. Ji taip pat buvo apsirengusi blizgias kelnes ir lateksines ilgas pirštines. O ant kaklo, riešų ir ausyse buvo tiek blizgučių, lyg ji būtų grįžusi iš deimantų parduotuvės apiplėšimo“, – rašė „Vogue“.

Dainininkė Rihanna

Nėščiosios pilvą pabrėžiantis įvaizdis atrodė tarsi anksčiau tą patį vakarą ant raudonojo kilimo Rihannos pademonstruoto įvaizdžio tęsinys, kur žinoma moteris pasirinko drąsų „Alaïa“ derinį. Tai buvo pusiau permatomas šokoladinės rudos spalvos kostiumas su ant klubų prigludusiu odiniu sijonu iškarpytais šonais klubų srityje ir trumpa odine palaidine-liemenėle. Dainininkė įvaizdį užbaigė netvarkingu kuodu ir raudonomis lūpomis. Tokį jos ir dizainerių pasirinkimą mados kritikai vadina seksualiu, stipriu ir unikaliu, taip pat spaudoje gausu komentarų, kad Rihanna išskirtinai geba pabrėžti mamystės ir nėštumo grožį ir šio momento ypatingumą.

Dainininkė Rihanna

Prieš mėnesį įžymybė tapo pirmąja moterimi, nėščia pasirodžiusia „Superbowl“ didžiosios pertraukos pasirodyme, kur kasmet savo šou parodyti kviečiami tik patys garsiausi ir geidžiamiausi atlikėjai. Po pastarojo įvaizdžio mados pasauliui buvo tik dar smalsiau, ką žinoma dainininkė paruoš ypač svarbiai „Oskarų“ ceremonijai.

Dainininkė Rihanna

Rihanna savo pirmojo vaiko, sūnaus, susilaukė 2022-ųjų gegužę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)