Piktadarės istorija

„Piktadarės istorija“ („Maleficent“) – tai filmas, pasakojantis apie pykčio užvaldytą fėją Malefisentę, užkerėjusią mažą mergaitę Aurorą. Taip ji pasielgė trokšdama atkeršyti karaliui, žiauriai išdavusiam ją tada, kai jos širdis buvo kupina gėrio. Kitados Malefisentė mylėjo gamtą, gyvūnus ir ją supančius žmones, tačiau išdavystė privertė ją pasikeisti.

Su filmo kūrimu yra susijęs vienas įdomus faktas: Auroros vaidmenį teko skirti mergaitei, kuri vienintelė neišsigando kraupaus pagrindinės herojės kostiumo. Tai buvo aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie duktė.

Netikėtas nėštumas

Filmo „Netikėtas nėštumas“ („Baby on board“) personažai Andžela ir Kurtisas – tiesiog nepriekaištinga pora, kuriai nėra kada galvoti apie šeimos pagausėjimą. Juk moteris netrukus bus paaukštinta tarnyboje kaip perspektyvi stambios parfumerijos kompanijos darbuotoja, o jos sutuoktinis – sėkmingai dirbantis, labai populiarus advokatas. Vaikai jiems šiuo metu tiktai trukdytų. Tačiau likimo perkalbėti neįmanoma, o jis parengia ypač netikėtą siurprizą: Andželina sužino, kad laukiasi...

Laukimas

Filmas „Laukimas“ („Expecting“) yra apie Lizi, kuriai su vyru gana ilgai nesiseka susilaukti kūdikio. O štai jos draugė Endi – atsakanti vėjavaikė – staiga supranta, kad pastojo per santykius su kažkokiu vaikinu, tačiau visiškai nesijaučia pasirengusi motinystei. Ji nutaria, kad būsimą kūdikį atiduos geriausiai draugei, o ši tokiam sumanymui su džiaugsmu pritaria. Nėščia Endi persikelia į Lizi namus. Tuo pat metu juose apsistoja Lizi vyro brolis. Šauniu vaikinu jo anaiptol nepavadinsi, tačiau nuo tos akimirkos viskas ima vykti ne pagal planą.

Mamytė

Filmas „Mamytė“ („Mommy“) yra Kanų žiuri premijos laureato ir veteranas režisieriaus Xavier Do-lan kūrinys. Anot kino kritikų, tai pasiutusi ir širdį smelkianti melodrama apie vienišą motiną, kuri bet kokias būdais bando atrasti ryšį su savo paaugliu sūnumi. Styvas kenčia nuo dėmesio trūkumo ir hiperaktyvumo sutrikimo sindromo (ADHD). Šeimai į pagalbą atskuba neseniai iš depresijos išsikapsčiu-si mokytoja. Keistoji trijulė susidraugauja ir pamažu atranda harmoniją bendrame naujame gyvenime.

Motina ir vaikas

„Motina ir vaikas“ („Mother and Child“) yra neįtikėtinai galingas filmas su nuostabiais aktoriais. Pagrindinius vaidmenis čia atliko Annette Benning, Naomi Watts, Kerry Washington ir Samuel L. Jackson. Režisierius Rodrigo Garcia (Kolumbijos rašytojo Gabrielio Garcia Marquezo sūnus) pasako-ja tris atskiras istorijas apie galingą motinos ir vaiko ryšį. A. Benning vaidina moterį, kuri visą savo gyvenimą buvo persekiojama dėl to, kad atsisakė dukters. N. Watts vaidina nepriklausomą ir nuobo-džią advokatę, kuris pastoja po romano su savo viršininku. K. Washington yra vedusi ir su vyru nu-taria įsivaikinti vaiką. Filmas tyrinėja skirtingus motinystės aspektus ir atskleidžia jų sudėtingumą. Siužetas labai gražiai sujungia visas tris istorijas iki pat filmo pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją