Juk labai dažnai nėštumo testą moteris atlieka viena, tad turi laiko nuspręsti, kaip pranešti mylimajam džiugią žinią. Žinoma, kartais norisi tiesiog ištiesti teigiamą nėštumo testą, o kartais trokštame pasielgti kūrybingiau.

1 būdas – marškinėliai, pranešantys apie būsimą kūdikį

Jei jūsų partneriui patinka marškinėliai su įvairiais linksmais užrašais, galite padovanoti marškinėlius, pranešančius, kad greitu metu jis taps tėčiu, – tai smagus ir originalus būdas pranešti naujieną.

Jums tikrai nebus sunku užsakyti marškinėlius, kurie ir informuotų apie būsimą atžalą, ir būtų susiję su partnerio pomėgiais – žvejyba, golfu, irklavimu ar pan.

2 būdas – žinia dėžutėje

Dar vienas būdas pasakyti apie šeimos pagausėjimą – padovanoti vyrui dėžutę su kokiu nors daiktu, kuris netiesiogiai signalizuotų apie mažylio atėjimą į pasaulį. Dėžutėje gali būti maži batukai, žindukas ar daugybė kitokių daiktų.

Gražus dalykas – kūdikio pėdutės ar delniuko formos antspaudas, tokių be vargo rasite interneto parduotuvėse.

3 būdas – kavos puodelis

Apie pokyčius šeimoje galima pranešti ir įteikiant dovanų naują puodelį kavai su atitinkamu užrašu. Tokių puodelių būna su įvairiausiais užrašais, jie atspaudžiami ant puodelio šono, ant dugno arba viduje. Pastaruoju atveju būsimas tėtis pamatys užrašą, tik išgėręs rytinę kavą iš naujo puodelio – bet taip dar įdomiau.

4 būdas – būtiniausių tėčio daiktų rinkinys

Sudarykite būtiniausių daiktų rinkinį tėčiu tapsiančiam savo partneriui ar sutuoktiniui. Sutikite – tai kūrybingas būdas pranešti, kad laukiatės.

Kūdikio gimimui besiruošiančioms moterims tenka daug ko išmokti, o vyrams atžalos atsiradimas susijęs su dar daugiau naujovių gyvenime. Padovanokite savo partneriui savotišką tėčio būtiniausių daiktų rinkinį – tai bus ne tik linksma, bet ir pravarti, naudinga dovana.

5 būdas – tėčio pokštų knyga

Dar neturėdami vaikų vyrai mėgsta laidyti juokelius apie vaikų auginimą. Kodėl nepraplėtus mylimojo pokštų arsenalo ir nepadovanojus jam knygos, kuri netiesiogiai praneštų apie pokyčius šeimoje?

Net jei pokštai nebus labai juokingi, tai – neatsiejama vaiko gyvenimo dalis, jis džiugiai klausys pigių juokelių iš tėčio lūpų ir kvatos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)