Kensingtono rūmų „Twitter“ paskyroje buvo paskelbta dar niekur nepublikuota nuotrauka, kurioje Kate sėdi medyje kartu su savo trimis vaikais – devynerių metų princu George’u, septynerių metų princese Charlotte ir ketverių metų princu Louis’u.

Gamtos apsuptyje darytoje nuotraukoje matyti, kaip princas Louis’as – jauniausias iš trijų poros vaikų – uždėjęs ranką ant mamos kelio, o ji meiliai uždėjusi ranką ant jo.

Tuo metu princas George’as patogiai įsitaisęs ir užmetęs vieną koją ant mamos kojų, o princesė Charlotte laikosi įsitvėrusi į medžio šaką.

Abu Kate sūnūs apsirengę marškinėliais ir šortais, o princesė Charlotte vilki mielą džinsinį kostiumėlį, papuoštą žaismingais burbuliukais.

Šalia žavios nuotraukos, kuri praėjusiais metais buvo padaryta Sandringamo dvare Norfolke, parašytas palinkėjimas: „Laimingos Motinos dienos nuo mūsų šeimos jūsų šeimai.“

Antrajame širdį šildančiame portrete Kate matoma žvelgianti žemyn ir besišypsanti keturmečiam princui Louis’ui, kurį meiliai glaudžia prie savęs.

Kate plaukai kaip visada nepriekaištingai banguoja ant pečių, ji vilki mėlynus džinsus, baltą nėriniuotą palaidinę ilgomis rankovėmis ir avi sportbačius.

Abiejų nuotraukų autorius yra fotografas Mattas Porteousas, kuris fotografavo ir 2021 m. kalėdinį karališkosios šeimos atviruką bei princo George'o trečiojo gimtadienio portretus.

Karališkosios šeimos gerbėjai, išvydę dar nematytas nuotraukas, suskubo komentarų skiltyje dalytis savo džiaugsmu.

„Tai labai miela!“ – džiaugėsi vienas iš jų.

„Mėgaukitės! Ši nuostabi nuotrauka sukelia geriausius jausmus! Su Motinos diena visas švenčiančias mamas!“ – rašė kitas.

Princas Williamas ir vaikai princas George’as, princesė Charlotte ir princas Louis’as turi keletą labai mielų tradicijų, kaip kasmet pasveikinti Kate.

Motinos sekmadienį karališkoji šeima dažnai kepa naminius pyragus, dovanoja rankų darbo atvirukus ir pagerbia Dianos atminimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją