Mergaitei 1939 m. gegužės 14 d. buvo atliktas Cezario pjūvis, nes jos dubuo buvo per mažas, kad būtų galėjusi pagimdyti natūraliai.

Šiurpi istorija išaiškėjo, paviešinus Linos sveikatos duomenis. Žurnalistai ne kartą siūlė jai pinigų, kad papasakotų savo istoriją, tačiau Lina nė karto nesutiko.

Kai vaikystėje Lina skundėsi pilvo skausmais, jos motina Victoria Losea ir gydytojai manė, kad jai – auglys. Vis tik paaiškėjo, kad ji septintą mėnesį nėščia.

Lina Medina

Pagimdytą sveiką berniuką pavadino Gerardo vardu.

Lina pastojo, kadangi dėl priešlaikinio brendimo jos lytiniai organai jau buvo susiformavę. Ketverių metų ji jau turėjo krūtis, o nuo trejų jau buvo prasidėjusios menstruacijos, teigė jos motina. Tiesa, mergaitės sveikatos duomenų kortelėje buvo parašyta, kad menstruacijų ciklas jai prasidėjo vos nuo aštuonių mėnesių.

Lina Medina

Nežinoma, kas yra Gerardo tėvas. Po kūdikio gimimo policija sulaikė Linos tėvą, nes įtarė dukters išprievartavimu, vis tik dėl įrodymų trūkumo vėliau jį paleido.

Tyrimai rodo, kad seksualinės prievartos aukoms didesnė priešlaikinės brandos tikimybė.

Medikų teigimu, Lina pastojo ketverių metų amžiaus, dėl to ji negalėjo papasakoti, kas kūdikio tėvas.

Lina Medina

Linos tėvas griežtai neigė išprievartavęs dukterį. Išprievartavimu buvo įtariamas ir Linos pusbrolis, visgi ir jo nepavyko apkaltinti dėl įrodymų trūkumo.

Praėjus dvejiems metams po Gerardo gimimo, Liną apžiūrėjo pediatras iš Kolumbijos universiteto
Paulis Koaskas. Jis konstatavo, kad Linos intelektas – aukštesnis nei vidutinis, o jos kūdikis „visiškai normalus“.

Lina Medina

Pediatras rašė: „Ji laiko berniuką savo broliu, kaip ir visi kiti šeimos nariai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)