Kai kurie į neištikimybę linkę personažai pademonstruoja dar ir kokią išmonę, kai tenka sumąstyti nekaltumą įrodantį alibi, rašo mirror.co.uk.

Savo nuklydimus „į kairę“ jie dangsto pasiaiškinimais, kad neva kasė sodo žemę, nors iš tiesų prakaitą liejo užsiimdami kuo kitu.

Pasitaiko, kad partneriams meluojama apie domėjimąsi traukiniais arba ištisus savaitgalius trunkančius žygius baidarėmis.

Visgi populiariausias pramanas – kelionė darbo reikalais: per lošimų svetainės freebets.com surengtą apklausą, kurioje sutiko dalyvauti du tūkstančiai vyrų, net ketvirtadalis prisipažino būtent taip pateisinantys savo dingimą ir nepasiekiamumą, t. y. laiką, praleistą drauge su meiluže.

Futbolo rungtynių alibi taip pat gana dažnas – jo, kaip patys prisipažino, griebiasi 18 proc. apklaustųjų.

Nemenkas skaičius kazanovų suokia ir apie viršvalandžius darbe, golfą, smiginį ir išvykas pas tėvus.

Visgi didžiausią nuostabą apklausos rengėjams sukėlė rečiausiai paminėti pasiaiškinimai: 100 pleibojų nurodė, kad aiškindamiesi prieš partnerę pasakoja apie žemės ūkio darbus, 40 prisipažino porinantys apie domėjimąsi traukiniais ir dar 40 – apie baidarių žygius.

„Manėme, kad vyrai griebiasi tiktai tokių pasiteisinimų, kaip darbo reikalai ar futbolo rungtynės, o pasakojimų apie žemės kasimą, traukinių žymėjimą ir baidarių irklavimą tikrai nesitikėjome. Mums tokie alibi – naujiena“, – pakomentavo freebets.com atstovas Timas Agnew.

Štai kokių pasiaiškinimų, pasirodo, griebiasi vyrai, norėdami nuslėpti neištikimybės faktą:

Kelionė darbo reikalais – 26 proc.
Futbolo rungtynės – 18 proc.
Viršvalandžiai – 15 proc.
Golfas – 10 proc.
Giminaičių lankymas – 6 proc.
Sodininkavimas – 5 proc.
Siuntinio pasiėmimas – 2 proc.
Traukinių žymėjimas – 2 proc.
Baidarių žygis – 2 proc.
Smiginis – 2 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją