Kim Kardashian jau kurį laiką sakė, kad keturių vaikų jai jau gana, o dabar, atrodo, kad COVID-19 protrūkio iššaukta saviizoliacija su vaikais padėjo jai pasitikrinti šį apsisprendimą.

Visa Kardashian-Jenner šeima karantinuojasi savo pačių namuose. Kim ir jos vyras Kanye Westas saviizoliavosi savo name Los Andžele kartu su keturiais savo vaikais: šešerių metų dukra North, ketverių sūnumi Saintu, dvejų dukra Chicago, ir vienuolikos mėnesių kūdikiu Psalmu. Kim prisipažino, kad ji ir jos šeima sunkiai ištveria bendravimo su išoriniu pasauliu stoką.

Virtualiame interviu „The View“ Kim papasakojo, kaip jai buvo sunku pastarąsias savaites gyventi izoliacijoje su vaikais. „Būti namie su keturiais vaikais... jei kada ir buvo kilę minčių apie dar vieną vaiką, dabar visos jos išgaravo. Sunku, tikrai sunku“, – cituoja jos žodžius „Buzzfeed“. Ji pridūrė, kad dabar, kai reikia pačiai mokyti vaikus namuose, ėmė dar labiau vertinti mokytojus.

„Aš skalbiu ir gaminu maistą, ir dar mokau vaikus, – tęsė realybės TV šou žvaigždė. – Pagarba mokytojams dar labiau sustiprėjo. Jie tiek daug daro. Sunku suderinti visas veiklas – privalai pamiršti apie save ir susikoncentruoti į vaikus.“

Kim papasakojo, kad nelengva vaikus užimti, kad nenuobodžiautų, tačiau ji stengiasi susitelkti į šeimos ryšių stiprinimą, pavyzdžiui, su vaikais žiūri vaikiškus filmus, kuriuos pati mėgo vaikystėje, dažnai eina pasivaikščioti. Keturių vaikų motina Kim sako, kad dabar jų gyvenimo ritmas pasikeitė, sulėtėjo, nes anksčiau tekdavo daug keliauti darbo reikalais.

Kim Kardashian

Kim nėra vienintelė iš Kardashian-Jenner seserų, kuri koncentruojasi į šeimos ryšių stiprinimą. Praeitą savaitę „BabyGaga“ pranešė, kad Khloe Kardashian pakvietė savo buvusįjį Tristaną Thompsoną, kuris yra jos 1 m. dukters True tėvas, karantinuotis kartu su jomis (nors jie ir nebėra pora).

„Tristanas praleido Khloe namuose kelias dienas, kad galėtų leisti laiką su True. Jie visi sveiki“, – paaiškino šaltinis.

Kylie Jenner taip pat izoliuojasi su savo buvusiu draugu ir kūdikio tėvu Travisu Scottu, kad galėtų kartu rūpintis 2 m. Stormi. Ir šiuo atveju taip pat neatrodo, kad pora būtų atnaujinusi santykius. Kylie neseniai pareiškė, kad nėštumas jai padėjo pasiruošti karantinui (kol laukėsi Stormi, didžiąją nėštumo dalį Kylie vengė viešumos).

„Aštunta saviizoliacijos diena. Nėštumas man padėjo pasiruošti karantinui, nes kai laukiausi, mėnesių mėnesiais neišėjau iš namų, – rašė ji instagrame praeitą savaitę. – Tikiuosi, kad visi jaučiasi gerai! Dabar visiems labai svarbu izoliuotis, kad nekeltume pavojaus sau ar tiems, kurių organizmui sunkiau įveikti virusą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)