Reakcija, matyt, priklauso ir nuo to, kiek tau metų, kai tampi močiute. Tinklalapis tinseltownmom.com surašė žinomas moteris, kurios močiutėmis tapo itin anksti.

1. Aktorė Whoopi Goldberg močiute tapo 34-erių metų. Tiesa, ji labai anksti tapo mama. Būdama 16-os susilaukė dukros Alexandrea. Ši pasekė motinos pėdomis ir, būdama 18-os, susilaukė savo vaiko. Dabar W. Goldberg yra ne tik močiutė, bet ir promočiutė, mat jos anūkė Amarah tapo mama.

Whoopi Goldberg

2. Daininkė Kelly Price močiute tapo 37-ių metų, kai jos devyniolikmetis sūnus susilaukė dukros.

LEAD Technologies Inc. V1.01

3. Dainininkė Tina Turner močiute tapo, sulaukusi 40-ies metų. Ji turi du biologinius sūnus ir du posūnius. Nenuostabu, kad vienas jų „apdovanojo“ žinomą atlikėja močiutės titulu.

Tina Turner

4. Jade Jagger – Micko Jaggerio dukra močiute tapo, kai jai buvo 41-eri. Jos dukra Assisi susilaukė dukros Ezra. Praėjus mėnesiui, pati J. Jagger pagimdė sūnų.

5. Priscilla Presley buvo 44-erių, kai jos vienintelė dukrą nuo Elvio Preslio Lisa Marie pagimdė dukrą Riley.

Priscilla Pesley

6. Politikė Sarah Palin močiute tapo, kai jai buvo 44-eri metai. Ironiška, kad ji buvo visai neseniai pati pagimdžiusi sūnų Trigą, o jos 18-metė dukra paskelbė esanti nėščia.

Sarah Palin
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)