„Reguliariai pasivalome kieme sniegą. Savaitgalį pradėjome su žmona valyti terasą ir ji sako: „O gal padarome vaikams labirintą?“ Iš pradžių gana skeptiškai pažiūrėjau, nes supratau, kad bus daug darbo, bet galiausiai sutikau“, – pasakojo Mindaugas. Tokiam labirintui prireikė trijų valandų.

„Pradėjome nuo terasos, pasidarėme praėjimą iki vaikų aikštelės, žmona pradėjo nuo kitos pusės. Jokio plano neturėjome, tiesiog improvizavome. Vienur ratukų pridarėme, kitur kvadratų, kažkur susijungėme, kitur akligatvį padarėme. Galima sakyti, kad labirintas gimė kūrybiniame procese“, – pasakojo keturių vaikų tėtis.

Labirintas

Paklaustas, ar vakare nereikėjo vaistų nuo nugaros skausmų, Mindaugas šypsojosi. „Nugaros neskaudėjo, nes reguliariai treniruojamės, raumenys jau yra įpratę. Tiesa, vakare jau nieko nesinorėjo. Pasidarėme kakavos ir, kol vaikai lakstė po labirintą, mes su žmona ramiai sėdėjome namuose“, – sakė Mindaugas.

Jis džiaugiasi, kad vaikams tai buvo tikra staigmena. „Kol kasėme, jie nematė, kai grįžome, pakvietėme ateiti ir pažiūrėti. Pamatę iškart bėgo rengtis ir išdūmė į lauką“, – šypsojosi tėtis. Jis pridūrė, kad labirintas dar nėra iki galo baigtas ir netrukus jį patobulins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)