Pagaminti tai, ką valgys jūsų atžalos, – pusė darbo, kita, ne ką lengvesnė užduotis, – susodinti juos prie stalo.

Išradingoms moterims patiko vakarienės be taisyklų idėja – jos pačios surengė savo vaikams tokią staigmeną. Sumanymo esmė – nedėti lėkščių, dubenų, patiekti valgį tiesiai ant stalo ir visiems nuo jo valgyti.

Viena tris vaikus auginanti moteris pasidalino „TikTok“ portale originalios vakarienės reportažu – prie maistine plėvele apdengto stalo sėdi jos vyras su trimis vaikais ir nekantriai laukia. Tada moteris tiesiai ant stalo deda spagečių su padažu – kad visi valgytų tiesiai nuo stalo.

Vaikai apsidžiaugė, o sutuoktinis neatrodė pernelyg patenkintas.

Moteris parašė prie savo videoreportažo: „Nežinau, ar dar kartosim, bet buvo smagu.“ Ji paaiškino, kad tokios vakarienės netaps tradicija jų namuose, tiesiog vieną kartą norėjo leisti vaikams smagiai pavakarieniauti, ir jiems buvo nepaprastai linksma.

Ši mama – ne vienintelė, surengusi vaikams netipinę vakarienę. Dar viena moteris pasidalino panašaus turinio reportažu ir pareiškė „sugalvojusi būti linksma mama“. Ji irgi pagamino spagečių ir išvertė juos iš keptuvės tiesiai ant stalo – dideliam vyro nustebimui.


Ji parašė: „Vaikams patiko, vyras liko priblokštas, o man reikėjo plauti kur kas mažiau indų.“

Skaičiusieji tėvai išsakė įvairias nuomones apie netradicinę vakarienę, keli siūlė apdengti stalą ne plėvele, o folija.

Vienas skaitytojas pakomentavo: „Vaikams gal ir patiks, tačiau gresia skyrybomis.“

Kitos moters nuomonė buvo liberalesnė: „Vis tiek visur pridrabsto maisto, tai kodėl neleidus taip valgyti.“

Trečioji pašmaikštavo: „Maištinga koncepcija.“

O viena moteris neįžvelgė problemos: „Daugelis piktinasi, o aš matau, kokie patenkinti atrodo vaikai. Patikėkit – būtent tokie prisiminimai išliks jų atminty ir juos džiugins.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)