Gruodžio 31 d. visa šeima ištuština indą ir apžvelgia prisiminimus apie praėjusius metus, rašoma tinklalapyje dailymail.co.uk.

Ši idėja, anonimiškai paskelbta Australijos „Facebook“ tėvų grupėje, kaipmat sulaukė plataus pagyrimo internete. Daugelis teigė, kad ji priminė jiems, kaip reikia vertinti mažus dalykus ir būti už juos dėkingiems.

„Man to reikėjo. Aš galvojau apie savo nesėkmes, o ne pasiekimus šiais metais “, – sakė viena moteris.

„Išties malonu atsigręžti ir pagalvoti, kad galų gale metai tikrai nebuvo blogi “, – rašė kita.

Viena moteris tokią tradiciją pavadino „nuostabia idėja“ ir puikia proga skirti prasmingo laiko savo vaikams, kad būtų užfiksuotos ypatingos akimirkos.

Kiti siūlė alternatyvius „užrašų stiklainio“ naudojimo būdus, pavyzdžiui, naudoti tam, kad būtų galima sekti pagrindinius mažų vaikų pasiekimus.

Viena mama sakė planuojanti užrašyti kiekvieną naują žodį, kurį jos sūnus ištars 2020 m.

Idėjų, kaip pakoreguoti tradiciją pagal save – daug, o laiko, kurį reikia skirti – vos kelios minutės tam, kad gruodžio 31-ąją prisimintumėte, kas gero nutiko praėjusiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)