Kas: Kūrybinė popietė šeimoms „Atviros komiksų dirbtuvės“

Nacionalinė biblioteka kviečia išlaisvinti vidinį istorijų pasakotoją ir perteikti pasakojimą grafiškai. Šeimos su jaunesniojo amžiaus vaikais bus laukiamos komiksų dirbtuvėse, kurias ves dailininkė Greta Alice Liekytė. Tai jaunosios kartos iliustruotoja, ji yra pristačiusi personalines komiksų parodas Lietuvoje ir užsienyje. Popietės metu dalyviai susipažins su komiškomis iliustracijomis ir atliks kūrybines užduotis, kurios skatina kurti ir analizuoti vaizdus.

Kur: Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Gedimino pr. 51, 01504 Vilnius.

Kada: lapkričio 24 d., 12 val.

Kiek kainuoja: nemokamai.

Kas: Etsy Kalėdų PopUp

„Etsy Lithuania Team“ kviečia visus vilniečius ir Vilniaus miesto svečius apsilankyti išskirtiniame popup renginyje. Renginio metu galima bus įsigyti ne tik stilingų ir unikalių etsy prekiautojų gaminių bet ir užsiimti turininga veikla. PopUp metu vyks mažas kūrybinis užsiėmimas mugės svečiams, kurio metu galima bus pasigaminti Kalėdinių papuošimų. Taip pat visi norintys galės pasinaudoti dovanėlių pakavimo paslauga, kur komandos savanoriai mielai supakuos ką tik įsigytus gaminius.

Kur: Miesto Laboratorija, Antakalnio g. 17, Vilnius.

Kada: lapkričio 24 d., 11-18 val.

Kiek kainuoja: nemokamai.

Kas: paroda „Vaikų šalis“

Tai interaktyvus ir gyvas renginys, kuriame akcentuojamos svarbiausios gyvenimo vertybes – šeima, vaikai, meilė ir bendravimas. Šiemet parodoje bus plačiau kalbama apie šeimų naujas tradicijas ir ritualus: savaitgalio pusryčius, atostogas, keliones, sporto ir laisvalaikio užsiėmimus, žaidimus, pokalbius, tradicines šventes. Čia bus pristatomos vaikiškų prekių naujienos, ugdymo metodikos, paslaugos, profesionalai dalinsis gerąja patirtimi.

Kur: Litexpo parodų centras, Laisvės pr. 5, Vilnius.

Kada: lapkričio 23-25 d.

Kiek kainuoja: vaikams iki 7 metų – nemokamai, kitiems – 4-6 Eur.

Kas: Future Live

Future Live paroda

Išskirtinės parodos organizatoriai kviečia pasinerti į nuostabią kelionę po stulbinantį pasaulį, pilną nežemiškų būtybių, stebuklingų gėlių ir tolimų planetų augalų, kuriuos atrasti bus vienodai įdomu ir vaikams, ir suaugusiesiems. Parodoje meno objektų ir meno instaliacijų pavidalu sujungtos šiuolaikiškiausios interaktyvios technologijos, su kuriomis galima ir reikia susidraugauti. 3D mapping, projekcinis interaktyvumas, virtuali ir papildyta realybė – panaudotos šios technologijos, kad įtrauktų parodos lankytojus į kūrybinį veiksmą.

Kur: PC CUP, Upės g. 9, Vilnius.

Kada: kasdien.

Kiek kainuoja: vaikams iki 3 metų – nemokamai, kitiems – nuo 8 Eur.

Kas: „Vaikų muzikos diena“

Muzikos pamoka

Kauno filharmonija mažiausius savo klausytojus pakvies į antrą kartą organizuojamą „Vaikų muzikos dieną“! Visą šeštadienio popietę truksiančio renginio metu jaunieji muzikos gerbėjai galės patys išbandyti įvairius muzikos instrumentus: nuo tradicinių lietuvių liaudies instrumentų iki elektroninės muzikos stendo! Kaip ir praėjusiais metais vaikai turės galimybę susipažinti ir išbandyti mušamuosius, styginius, pučiamuosius instrumentus, paskambinti fortepijonu. Muzikinius užsiėmimus ves profesionalūs muzikantai ir pedagogai. „Vaikų muzikos dienos“ metu Kauno filharmonijoje įsikurs ir kūrybinės dirbtuvėles, kurias organizuos Kauno kolegijos Pedagogikos katedros studentai ir dėstytojai.

Kur: Kauno filharmonija, E. Ožeškienės g. 12, Kaunas.

Kada: lapkričio 24 d., 12-16 val.

Kiek kainuoja: nemokamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)