Atlikėja pristatė savo būsimą albumą „Firework“, vilkėdama trumpą palaidinę ir demonstruodama suapvalėjusį pilvą. Ji sakė pasiekusi tokią stadiją, kai visos kūno dalys yra patinusios. „Rankos patinusios, kojos pradeda tinti“, – pasakojo K. Perry ir pridūrė, kad dabar avi tik basutes.

Tiesa, K. Perry pabrėžė, kad dėl nėštumo nesulėtino gyvenimo tempo: „Esu labai aktyvi moteris, aktyvi mama. Šiuo CVID-19 <...> laikotarpiu kūriau dainas, ketinu įrašyti dainų. Labai daug dirbu. Laimė, man nereikia daug keliauti.“

K. Perry sakė, kad jos duktė daug juda. Ji pasakojo, kad jos ir sužadėtinio DNR yra labai panašūs, tad, tikėtina, duktė bus panaši į juos.

„Mes abu labai energingi, tad labai nustebčiau, jei ji būtų tingi. Kita vertus, kokia bus, tokia. Neabejoju, kad jos dėka išmoksime daug pamokų“, – teigė atlikėja.

K. Perry paneigė gandus, kad jie su O. Bloomu prašė aktorės Jennifer Aniston tapti jų kūdikio krikšto mama.

„Ji parašė mums žinutę, nes mūsų santykiai draugiški, Orlando – vienas iš artimų jos bičiulių. Mes nusistebėjome – tai bent gandai. Kita vertus, linksma, bet neįsivaizduojame, kas tuos gandus paskleidė“, – pasakojo dainininkė ir pajuokavo, kad neverta tikėti viskuo, kas rašoma internete.

Katy Perry ir Orlando Bloomas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)