Nepatikėsite, bet viskas, ko jums reikia, tėra kone visų mėgstamas vaisius.

Šią gudrybę Allison (@agoyneee_xo) atskleidė trumpame „TikTok“ klipe ir nuo tada ji tapo virusine – nuo įkėlimo sulaukė net 4,6 mln. peržiūrų.

Vienerių metų mažylę auginanti mama, kuri socialinėje žiniasklaidoje nuolat diskutuoja apie nėštumą ir motinystę, paaiškino, kad dukrą užmigdyti jai visada būdavo sunkiausias motinystės uždavinys. Todėl socialiniuose tinkluose pastebėjusi vieną išbandyti siūlomą triuką ji nutarė pabandyti, ir tai, jos teigimu, pakeitė dukros miego rutiną.

„TikTok“ tinkle pamačiau vaizdo įrašą, kuriame kažkas aiškino, kad jei prieš miegą duosite vaikui suvalgyti bananą, jis išmiegos visą naktį.“

Tuo metu jauna mama buvo pasiryžusi padaryti bet ką, tad nieko nelaukusi nutarė išbandyti bananų triuką – jis suveikė iškart!

„Dabar mano dukra išmiega visą naktį. Pasirodo, bananai, greta įprastai prieš miegą duodamo pieno ar ramunėlių arbatos, yra viena geriausių natūralių priemonių tiems, kuriems sunku užmigti.“

Bananuose gausu triptofano – aminorūgšties, susijusios su geresniu miegu, taip pat jame yra daug kalio, kuris puikiai atpalaiduoja raumenis.

Be to, šiuose saldžiuose vaisiuose gausu angliavandenių ir B6, todėl jie yra puikus užkandis prieš miegą.

Vienas moters sekėjas pridūrė: ,,Tai taip pat gali padėti mažiems vaikams, kurie intensyviai jaučia augimo skausmus.“

„Gerai, rytoj pat lekiu pirkti bananų! Mano dukra taip pat miega labai blogai“, – dėkojo kita internautė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)